Sunday, November 12, 2017

Assalamualaikum wbt

Tadi saya p library, kali ni p sorang2 je sebab kebetulan abi yaya ada visit dia, so saya pun ambil kesempatan tuk keluar sorang2.

Rupa2nya keluar sorang2 ni lagi haru. Saya tak tau nak pinjam buku apa. Rasa macam wahhhhh banyaknya, tapi macam tak de yang best...gituuuu kan
Padahal kalau ada yaya, lima minit je saya dah siap pilih buku.  Semuanya sebab takut yaya hilang. Dia ni excited sangat kalau pergi library.  Teruja tengok buku buku yang banyak.

Banyak kali saya pusing rak buku tu. Sampai saya nampak ada seorang lelaki yang sedang sibuk pilih buku juga. Lepas tu saya terdengar sayup2 suara alunan alquran. Dalam hati saya dah memuji lelaki tu, bagusnya...sambil cari buku sambil dengar quran. Wahhhh ciri ciri suami idaman gituuuu....eh...haha

Rasa nak jugak intai intai, tapi tak nampak pulak wajah dia..amboihhhh dan dan gatai....haha

Lepas tu, saya rasa nak tengok jam sebab macam dah lama je saya pusing pusing cari buku. Rupa2nya hp saya yang terpasang yaasiin. Mungkin saya tertekan kot....gehehe...so kiranya saya lah yang bagus ni sebab sambil cari buku samil dengar quran..hehe


20 comments:

rel='nofollow'>saniah ibrahim said...

Hihii ...nini hp sendiri yg bunyi tak perasan ke?.Bertuah lah insan yang dilihat dpt pujian walaupun sekadar dlm hati.

rel='nofollow'>Nor Azimah said...

Hihihi, wah2 sempat lagi yea nak intai2, takpelah, jgn tersalah intai gitew.

rel='nofollow'>mamapp said...

Haha kelakar Pula. So last sekali terjumpa x buku yg nini suka. Entry ni xde tajuk rupanya

rel='nofollow'>Ana Fatihah said...

Hahaha boleh pulak ye macam tu. :P

rel='nofollow'>umi alya said...

ha3 kelakar pula akak baca.. ada juga ter...

Wahhhh nini minat baca buku ya?

rel='nofollow'>umi alya said...

Maaf baru balas bw, akak jrg2 kelaman tu.

rel='nofollow'>Cik Puan Ena said...

Nape tajuk xde..hehe.. but nice entry.. kelakar nini ni..nasib tbuka alunan al quran..kalau bunyi yg pelik2 x ke seram dibuatnye..

rel='nofollow'>hainom OKje said...

Amboi Nini mentang mentanglah dah single semula ye hihi....Kotnya sama sama memerhati tu, manalah tau itu jodohnya kan. Siapa tau!

rel='nofollow'>norhidana miswan said...

akhirnya berapa biji buku berjya di pinjam tuh

rel='nofollow'>mamapp said...

Lama nini menyepi

rel='nofollow'>insan marhaen said...

biar ditimpa perasaan jangan ditimpa perasan..hehe

rel='nofollow'>insan marhaen said...

biar ditimpa perasaan jangan ditimpa perasan..hehe

rel='nofollow'>Fatin Shahrizam said...

Hahaha ingat betul laa ada orang baca al quran, hp sendiri rupanya.

Fatin follow sini, salam kenal dari https://fatinshahrizam.blogspot.my/

rel='nofollow'>Cik Tie said...

Hahaha ingatkan ada orang baca Al-Quran dalam library ya rupanya hp sendiri. Nasib baik tiada orang lain dalam tu

rel='nofollow'>Hans said...

heheheh
nasib hp punya
kalau tak..tak tahu lah kan

rel='nofollow'>Pha Is said...

dan dan gatal.. hahahaha

rel='nofollow'>MisDiarios said...

hahaha aduiii ingat sapelah yg bace al quran rupanya hp..follow sini #734

rel='nofollow'>Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

rel='nofollow'>Farahain ZFA said...

hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
sincerely , farahain zfa

rel='nofollow'>ejulz said...

jodoh tu kot.. hehe

follow sini.. harap sudi follow http://ejulz.blogspot.com :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....