Monday, October 24, 2011

sekadar kenangan untuk aku...=D

rabu
aku balik petang....
aku tido awal malam tu sebab penat....
aku dengar bunyi enpon, tapi aku wat derk je sebab aku cas enpon...
sekali adik aku p letak enpon kat sebelah bantal aku....
lepas tu bunyik lagik...aku tengok no...alamak...my boss...
aku jawab call....dia tanya aku...tido ke...aku jawab haah, pastu aku dengar dia gelak..
hampeh....
pastu dia tanya mende ntah....aku jawab la, tapi aku tataw dia paham tak jawapan aku...sebab aku mamai...haha....
pastu aku rasa tak sedap ati, terus call amin, dia, boss aku ada kal dia tak...dia terus jawab boss aku ada kat kedai...ok baiklah.....




khamis....
macam-macam cerita, macam-macam kisah....
biasalah kedai tanpa bos...bila bos datang....tak bagitahu....segala-galanya terungkai....
kantoi.....banyak benda yang tak betul....erm...
amin tak datang, cakap mc....sebab da teruk kena marah malamnya tadik...
dan aku....ada banyak good news for me....salah satunya....aku da confirm...=DDDD tapi leh lak aku tataw confirm banyak mana ....boleh gitu ???? haha




oklah...nak stop kat sini....
entry ni nothing...juz tuk kenangan aku....

3 comments:

rel='nofollow'>yen(toka ziizokukuto) said...

huhuh,,,mamai erk,,heheheh,,kesian bos tu heheh

rel='nofollow'>Cik Lia Lomi said...

mamai-mamai jawab phone ya..hihi

rel='nofollow'>Saiazuan said...

huhu tak prnah rsa pngalaman mcm tu :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....