Wednesday, May 21, 2014

mistine egg white.....bahaya ke ????

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt....

selepas entry babies blinks....la ni nak tulis entry mistine egg white plak...
tajuk pun bikin orang marah...erm..sorry...tajuk tu ada tanda soal ? 
so ini adalah entry persoalan..ehem....well....u have to choose the right things for urself...
and of coz u are free to decide...=D


at first....bila dengar nama egg mask...cam best je kan...yer lah, kita pon pernah dengar petua petui orang zaman dulu kala, cuma tak berapa rajin je nak buat.....sebab cerewet kottttt..hehe
and  bila keluar produk cenggini, mestilah best, sebab sangat senang nak apply...

meh kita tengok gambar dulu... ni gambar pinjam google key...
(maaf...gambar pinjam dari google)


bila my fren guna produk ni... aku la orang yang paling teruja, sebab katanya produk ni sangatlahhhhhhh gelemer...ehem....geram pon ada dengan benda alah ni.....rasa cam 'i must have it oso' 

tapi 

tapi

tapi

tapi......

bila tengok ingredient dia...


erm...rasa cam frust jer.....

sebab ada alcohol......
bau dia pun  memang bau alcohol.....

cam kuat je produk ni.....for sure bagus untuk jerawat....kompom jerawat hilang....muka licin bersinar....tapi.....


kesan alcohol pada wajah ????? how....??? adakah kesan cantik itu akan selamanya...????

atau...hanya sementara.....welllllll....kita yang memilih.....

banyak lagi produk yang free chemical.....but then, y not kalau kita pilih CANTIK CEPAT walau cantik itu sekejap je....

kalau pakai produk secretleaf atau bio oil......produk depa tu produk yang menguji kesabaran yang tinggi...sebab CANTIK nya sangat lambat nak nampak......

NAK CANTIK DENGAN MUDAH DAN PERCUMA ????


amal je ayat ni.....foc.....yang penting rajin....=D

5 comments:

Cinta hazanis said...

hum baru je beli.. xcuba lagi ni. -.-'

Anonymous said...

Itula, sy suka try and error, tak nafikan masker ni bau dia sgt2 kuat.bau chemical.. dan ingredient dia mmg ada satu tu bhya.

Anonymous said...

Sy pkai skali jrawat trus naik smpai skrg blm hilg. Nyesal bli. Bgus lgi pkai tlur btul lagi natural. Ahah

Anonymous said...

Sy pkai skali jrawat trus naik smpai skrg blm hilg. Nyesal bli. Bgus lgi pkai tlur btul lagi natural. Ahah

Anonymous said...

saya guna sekali,muka jadi kering dan jerawat kecil2 naik. mungkin tak serasi dgn kulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....