Thursday, April 24, 2014

produk untuk wanita.....

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt....

hari ni malam jumaat...so nak story pasa pompuan sahaja....*tetiba...tatau apa kaitan malam jumaat ngan pompuan only...=p

walaupun keje kat kedai kosmetik atau barang kesihatan...cantik luar dalam....gojes siang malam....tapi tak semua produk aku cuba...

mana de duit nak makan semua benda alah yang katanya menjadi tu sume....

okey...story pertama...

aku punya jadual kurang teratur....tak berapa nak ok...

so aku jadi risau.....yelah, dengar ceritanya jadual tak ok leh jadi cyst....sejauh mana kebenarannya, aku tak pernah study...hahaha
tadek la caya bulat-bulat, cuma tak mau la jugak anything bad happen...

so stary memikirkan supplement yang sesuai....
duit tak berapa nak banyak....
bila tanya customer, ramai syor kan harum malam...
ok walaupun aku yang kerja kedai kesihatan, makanya aku yang p tanya customer mana yang ok...=p

tapi aku tak berapa berani ngan harum malam sebab produk internet...
aku tak kata harum malam tak ok yer...jangan salah faham...
harum malam ni memang top ten supplement sekarang....
larisnya kemainnnnnnnn.....cam nak celen de herbs dato alif aje....
sebabnya ??? sebab menjadi la....sebab tu la carta demand dia sangat tinggiiiiiiiii.....
harum malam berkaten katen....hari ni sampai, hari ni jugak habis...

ok bukan nak promote harum malam sebenarnya....

nak share apa yang aku makan aje....

aku try jus perawan de herbs je...sebab murah...rm 35 je...ekceli harum malam lagi murah rm33 je...hehehe 

tapi aku pilih jus perawan jugak, sebab kawan aku cakap memang jus ni menjadi....
kawan dia yang tak berapa nak subur pun tetiba pregnant kan....
bakal kakak ipar makan, cakap okey....ada ala-ala panda gitu mata dia la ni dah tak dak dah...kulit pun mulus gebu gituuuuuuu....

pastu aku yakin dan kompiden dengan jus perawan sebab dia keluaran de herbs...
sebab de herbs ni pemes emessssss....
paling penting ada kkm.....


so aku beli dan amalkan la jus ni...baru je botol yang kedua...
masa first botol tu, kesan dia nak tanak aje.....
second botol....jadual dah makin okey....

tu yang buat hati ini gumbira aja....
so rasa cam nak proceed aja dengan jus perawan ni.....
hopefully akan ada lebih perubahan....

so korang kalau ada masalah macam aku ni, boleh la try jus perawan ni...tak mahal pon...murah je...senang nak dapat....tapi jujurya....rasa dia herba herba gitu....

kalau ladies collagen v asia tu rasa dia sedap.....macam jus strawberry tuk guru.....
function dia sama gak macam jus perawan....
kawan aku yang pernah minum cakap memang ada perubahan la lepas minum 
jadi segar n segala yang kendur-kendur tu jadi mantttoooopppp balik....

aish...banyak pulak cerita pasal produk kan...
ok bye

3 comments:

rel='nofollow'>Nur Amirah Ramlee said...

Salam..em..ea sy stuju juga dengan produk ni ..sy dh sthun lbh khwin n xder zuriat lg.dlu ms mula2 kwin memg sy dh preggnt tp xder rezeki sy gugur..pastu sy xcb pa pn produk smpai stu hri sy terdtik nk mnum jus perawan ni sbb rmai yg suh sy cb.n sy pn nk usaha jg.sy pn amlkn produk ni slama sbulan n lum hbis lg sbotol berkt izin allh sy preggnt .rmai kwn terkjut sbb diorg ingt sy akn lmbt dpt ank sbb sy pnh gugur sblm ni ..tp allh maha kuasa .dgn usaha dan doa iansyaallh ..spnjg sy mkn jus ni bdn jd rngn n bertenga dia bntu buang angin dlm bdn sy .syukur..so jgn ragu2 n produk ni..

rel='nofollow'>Waniey Izaniey said...

Xpayah dok beli la lagi bndr2x gini , ,korg dok ngate pasal barang mlaysia ni xjd la ap la, ,klau hok negare len punye kemain lagi korg, , , da ragu2x xyah beli, ,sng2x bawak bby blink tu pg la kat mne2x yg boleyhb kaji sama ada babies blink tu bhaye or x, ,sthu aq xpun sbb adq aq pkai bby blink dulu muke dye penuh jerawat n aq tgok mcm butir air yg ada nanah, lepastu dye pkai bby blink molek ada je dye pkai, , , sblu. P blajar lagi dye pkai ni abis sem aq tgok dye pkau molek ada je, , , yg hok mane xjd tu aq rade kulit tu xssuai nk pkai kot better beli hok jenama luar negara punya

rel='nofollow'>nur masita said...

Dulu along saya pernah pakai product ..putih melepak parut jerawat pun hilang... Tpi sekarang dah x guna lgi...muka pun terus hitam balik parut jerawat lame pon jdi visible balik malah lgi teruk..kesan pencerahan produk ni x kekal pon...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....