Tuesday, May 22, 2012

kenapa perlu berhenti...kalauuuuu

dah penat dah aku apply kerja....sampai ari ni tak pernah dapat....
dah penat dah aku dok call semua orang....dok promote pakej....satu pun tak lekat....
dah penat dah aku mengorat dia....tapi sampa la ni...tak jadi...




---------------
dan...aku teringat satu kata-kata....


kalau kali yang ke 31 kali kita apply kerja baru dapat...kenapa kita kena berenti pada kali yang ke 30...


kalau kali yang ke 31 call baru ada orang nak beli pakej kita...
kenapa kita kena berenti pada kali yang ke 30...


kalu kali ke 31 kita approach orang tu baru dia balas teguran kita.....kenapa kita kena berenti pada kali yang ke 30...




oklah nak stop kat sini dulu....

4 comments:

rel='nofollow'>miloais milo said...

jangan mudah berputus asa...
selagi terdaya - usaha
selagi ada jalan - terus mencuba...
dan yang penting - berdoa.. pinta pada Nya...
insyaallah... ada lah rezeki tu nanti...

rel='nofollow'>bukanretis said...

kdg2 rasa penat bila jd mcm tu.. tp tu suma dugaan. usaha usaha usaha lg ! :)

rel='nofollow'>Cik Lia Lomi said...

tak berjaya hari ini tak semestinya tak berjaya selamanya..kenapa mesti berhenti??

rel='nofollow'>Prince of Noob said...

kenapa nak kena stop kat sini dulu kalau kali ke selepas ini baru ada orang baca...

done follow - Noob

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....