Sunday, July 8, 2012

saya tak kisah pun.......

saya tak kisah pun apa yang u all nak cakap pasai saya.....

tapi tanpa saya sedar saya dah tulis apa yang berlaku antara awak dan saya kat facebook...


saya tak kisah pun apa yang u all rasa pasai saya....

tapi tanpa saya sedar saya p storymory kat semua orang kisah yang berlaku antara kita....


oh....sebenarnya apakah....?????????
saya kisah ke dak sebenarnya ek....


oklah nak stop kat sini dulu...
kadang-kadang kita cakap tak kisah pun...tapi ekceli........kita je yang tau....=p


5 comments:

NadNod said...

hanya diri sendiri sahaja tahu :P

Asyiqin Haulisah said...

yeahh mulut boleh kata tak kisah. tapi hati?

aniqbukhary said...

Hahaha.. entry nie buat aku senyum sorang2.. hehe

Iffah Afeefah said...

jgn kisah sngt kata org

IntaNBerliaN said...

mmg awk je yg tau sbb sy xphm :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....