Sunday, July 8, 2012

saya tak kisah pun.......

saya tak kisah pun apa yang u all nak cakap pasai saya.....

tapi tanpa saya sedar saya dah tulis apa yang berlaku antara awak dan saya kat facebook...


saya tak kisah pun apa yang u all rasa pasai saya....

tapi tanpa saya sedar saya p storymory kat semua orang kisah yang berlaku antara kita....


oh....sebenarnya apakah....?????????
saya kisah ke dak sebenarnya ek....


oklah nak stop kat sini dulu...
kadang-kadang kita cakap tak kisah pun...tapi ekceli........kita je yang tau....=p


5 comments:

rel='nofollow'>NadNod said...

hanya diri sendiri sahaja tahu :P

rel='nofollow'>Asyiqin Haulisah said...

yeahh mulut boleh kata tak kisah. tapi hati?

rel='nofollow'>aniqbukhary said...

Hahaha.. entry nie buat aku senyum sorang2.. hehe

rel='nofollow'>Iffah Afeefah said...

jgn kisah sngt kata org

rel='nofollow'>IntaNBerliaN said...

mmg awk je yg tau sbb sy xphm :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....