Sunday, March 3, 2013

teman sepergaduhan harmoni

Assalamualaikum wbt....

Walaikumussalam wbt....

zaman sekolah dulu...aku ada 'teman sepergaduhan harmoni'.....hehe...
kami ni pantang jumpa mesti ada je yang kami nak gaduhkan......
nama sebenar dirahsiakan...tapi aku panggil dia mr mawi....
masa tu mawi sedang meletopppp kot....hehe


classmate : pasai pa ko panggil xxx tu mr. mawi ?
aku : sebab dia tak suka mawi....
classmate : oh...kes nak sakitkan hati la ni....
aku : lebih kurang la...suka tengok mulut dia cam itik bila aku panggil camtu...hehe
classmate : nasib baik dia tak panggil ko siti nur haliza......ko kan tak suka siti...hahaha
aku : err

10 comments:

rel='nofollow'>dayana yana said...

jgn gaduh2...
meh blog kak yana..
katakan sesuatu....

rel='nofollow'>Hanida Moss said...

eh.. saye suka siti nurhaliza! sebab tu takda org panggil nama tu kat saye kot.. ;p

rel='nofollow'>biela bell said...

hahaha..kelas gituuu..nama retisss jadi bahan..

rel='nofollow'>Azlan Strider said...

dai mesti one of best friend kan??situasi macam nie selalu jadi dengan best friend jer sbb no heart felling pastu..hehehe

Regards,
-Strider-

rel='nofollow'>Harith Iskandar said...

ehem ehem... :)

rel='nofollow'>Mohd Lokman Bin Ramli said...

haha.. macam2

rel='nofollow'>diera_nadiera ulalaaa~ said...

.so comel bila teringat balik segala kengan masa sekolah dlu kan? :') byk benar sukanya. :') btw, ok lah tu kena bahan ngan artis ternma. diera dlu. hampeh. :') hohoho

rel='nofollow'>Dezee said...

Mulut itik? Dezee rasa Mr Mawi ni pengasas trend ambil gambar mulut itik oleh kebanyakkan gadis kat laman sosial mereka..hahaha

rel='nofollow'>Nick Nashram said...

hehe..saya pun ade kwn camtu.
siap bergaduh2 lg..kejap je pastu ok.

rel='nofollow'>Hatimi Tahirruddin said...

haha suka tgk mulut mcm itik tu camne agaknya tu nini...?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....