Friday, January 31, 2014

SUCCESS vs HAPPINESS

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt...

Bulan satu dah nak penghujung....tapi tak pelah...still mood tahun baru...ehem....=p

dah lama menghilang.....tak tau nak tulis apa dah...hehe...

by the way, banyak benda yang berlaku dalam hidup ni tahun lepas....
ada cerita paling sedih dan cerita paling best.....not now, maybe lain entry....

so.....saya mulakan entry tahun baru dengan motivation sentence boleh kan....=D

............................................................................................................





KEJAYAAN itu mulik kita   =D

3 comments:

rel='nofollow'>Jay Ar said...

Money doesn't buy happiness, but success does..And success is not about money, money is just a bonus of success..
Terima kasih kerana menjenguk blog saya...

rel='nofollow'>dhiera said...

jom jadi org yg paling bahagia

rel='nofollow'>Qaseh Wee said...

buat dgn hati . kerja selesai , hati gembira , jiwa jadi bahagia .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....