Sunday, April 27, 2014

safi tak lulus kkm ?????

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt...

pandai betul la fb ni promote barang......bila kuar je iklan kat fb...kompom produk tu meletop-letop.....campur lak dengan iklan yang sangat wonderfull...muka puth mulus gebu cantik sangat ala ala korea.......thanks a lot to camera 360...

dan kite ni...yang tak berapa nak lawa ni...mulalah teruja nak beli.....

ada kelulusan ke tak tu no seratus juta....yang penting kulit wajah ini perlu gebus gebus macam dalam iklan....oh myyyyy.....

well.....kita yang menentukan apa yang kita nak....

aku leh cakap macam-macam pada produk yang terlaaaaajjjjjjaaaakkkkk laris di pasaran fb sekarang......korang yang decide sama ada nak proceed atau tak....

ok meh sini nak habaq mai.....

before start pakai sesuatu, acu cuba try check dulu nengok...produk tu lulus ke dak....

cara nak cek boleh p website bpfk 

http://portal.bpfk.gov.my/index.cfm


click QUEST 

click QUEST 3


taip NAMA produk
eg : SAFI
actually boleh pilih sama ada nak cari based on nama produk, no register dll...


kalau produk tu lulus, so ni yang akan keluar...
eg : safi

 means safi ni memang lulus dan selamat digunakan.....

so....sesape yang nak cantik tu....research dulu produk yang kita tergila-gilakan tu....
ok ke dak...kalau ok...proceeeeddddddd =D

1 comment:

Cik Puan Rara said...

marilah kita menggunakan safi sajeee! hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....