Wednesday, May 14, 2014

review losyen

Assalamualaikum wbt....
Waalaikumussalam wbt....


happy graduation day ##
tetiber.....

well...actually today nak story about losyen....

dulu pemes emes ngan losyen felina kan...yang katanya sangat menjadi....well harga pun boleh tahan gak lah....rm 70 something if im not wrong...erk....

la nih kalau losyen tuk kuruskan badan yang pemes emes....erm...tak berapa nak sure pulak...
tapi kalau losyen yusmira still lagi mendapat tempat.....cuma baunya kurang menyenangkan...hehe...

tapi kalau suka memancing atau masuk hutan, elok guna losyen serai wangi.....best sebab nyamuk tak suka kita bila pakai losyen ni..hehe 


next....losyen nora danish pun okey.....yang paling best yang delima punya...sebab baunya sangat wangi....kiranya kalau nak pakai tym tym pagi p kerja atau p skulah tu kira okey kot...boleh gantikan minyak wangi...hehe....


as for me....losyen pilihan....losyen anugerah....prefer yang pink...sebab baunya best....nama pon haruman sweet flower so baunya memang sweet2 gitu.....
yang hijau plak apple garden, yang ni den kurang gemar...sebab kurang panas....
yang biru pun ok juga baunya.....ekceli biru and pink ni lebih panas.....

semua aku dah try....kiranya kalau pakai losyen ni jimat la, sebab dia dah wangi, so tayah pakai minyak wangi dah..eh boleh gitu ? hehe

at first kalau pakai memang tak rasa panas...tapi kalau tetiba aktif tym kerja tetiba je rasa panas....pas tu kalau lepas makan, kompom tetiba je rasa panas...n panas dia tu kadang-kadang sampai petang...but then still rasa selesa.....

lagi ???? pernah customer cakap makbul munajat tu sangatlah panas....panas gile gile gile....

so dengan penuh terujanya aku p try....erm...for me biasa je...bau dia tak sesuai tuk dibawa ke tempat kerja...sat g kawan-kawan tau kita dok pakai losyen panas...hehehe....tapi kalau sapu kat bahu tu memang best la jugak....hilang lenguh....

hak ni plak....gel sumo qurus...

for me...gel ni melekit sikit...tapi dia cepat serap...kira okey la jugak....erm...hehe

setakat ni, pilihan aku masih lagi losyen pink anugerah...sebab bau dia best.....
kalau tak losyen pink, losyen biru pun okey jer....

dah macam-macam losyen dah kuar kat pasaran skang.....=)


1 comment:

QasehnyaRania said...

cik abe pernah guna losyen mustajab tu dlu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....