Monday, December 29, 2014

oh giveaway.....

assalamualaikum wbt...

walaikumussalam wbt....


pernah teringin nak join ga...sebab nak mende pree...ehem...

pastu bila tengok banyak sangat kena like....

pastu kena follow....

ok tak kisah sebab mana de benda betul2 pree kan...so u have do sumthing to get sumthing else....

tapi kan...bila cam slow or for me rasa cam renyah je kan...sebab kena bukak banyak sangat link (or aku yang tak pandai) terus rasa macam....ok aku sangat kisah dengan my time...

so tak pe la kalu tak dapat join pon.....



eh....aku rasa cam nak buat ga jugaks....korang nak join dak.....?????

erm....tengah tunggu masa yang sesuai....eh....jawab soklan tu dulu yer...=p

3 comments:

wina1979 said...

Saya akan sertai kalau syarat penyertaan mudah dan hadiah yang saya nak.

-wina1979-

Najib Ariyan said...

join jangan tak join... kalau menang tu berbaloi

Ayue Idris said...

buatttt...nanti bgtau ye...if senang bole la join :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....