Thursday, July 20, 2017

Silap soalan

Assalamualaikum wbt..

Suatu pagi yang indah, saya tanya yaya...
Adik...adik nak p berjalan dak ??
Sambil mata saya pandang jam, berkira kira sendiri nak keluar pukul berapa
Tiba tiba yaya tarik tangan saya


Budak ni ada satu habit kalau nak sesuatu kadang kadang dia tarik tangan saya
Dia bawa saya ke tempat kunci digantung
Allamakkkk.....saya baru tanya nak p berjalan dak, dia dah bawak saya ke tempat kunci and minta ambilkan kunci....Alahai anak...

So tak de pilihan, memang kena bawa dia keluar juga
So destinasi saya dan yaya ialah

Pusat sains dan kreativiti kuala terengganu..

Lepas ni kalau nak tanya yaya, saya kena fikir banyak kali sebelum salah soalan lagi...haha

Yaya yang suka berjalan macam saya..hehe

Nanti saya story aktiviti kami di sana yer =)

12 comments:

rel='nofollow'>mamapp said...

Haha.. dh offer, takkan nak menolak Kan..

rel='nofollow'>nadhie wueen said...

alahai somelnya adik.. berapa umur tu?

rel='nofollow'>nini said...

Yaya umur 1tahun setengah hihi

rel='nofollow'>Mimi Azirah said...

Hahaha..jangan di offer confirm budak budak nak kan..pantang tanya nak jalan memg nak punya

rel='nofollow'>BudakVanilla said...

comelnyaaa, kalau kata nak berjalan terus nak jalan2. :D

rel='nofollow'>Anis Azalea said...

Wah bijaknya. Hehe.

rel='nofollow'>Miza Talib said...

Budak-budak walaupun tak pandai cakap lagi tapi bila dah offer g jenjalan tu memang kena tunaikan jugak

rel='nofollow'>saniah ibrahim said...

Jangankan yaya,kalau mak budak diperlawa gitu pun pasti tak sabar nak jalan2.

rel='nofollow'>Atie Yusof said...

Laju ye Yaya jawapp naakk ye.. hihi...
suka dpt jenjalan..

rel='nofollow'>nohas said...

bonding time...pandai yaya terus tarik gi tempat kunci...action speaks louder than word...hihi..

rel='nofollow'>Siti Yang Menaip said...

hehe comel Yaya.. terus haa tunjuk kunci hehe..

rel='nofollow'>Radhia Razali said...

uitt..tecit2 dah suka berjalan..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....