Thursday, June 30, 2011

kisah cinta monyet aku....=p

sesekali teringat kenangan lama....erm....

kisahnya...berlaku masa aku darjah 6...haish budak2 lagik...tapi dah gedix...
ok baiklah.....masa tu minat kat sorang boy....erm boleh tahan la...bagi aku.....
at da same tym, kawan aku pun minat gak, best pren tu, ok baiklah...
dan aku mengalah sebab aku sayang kawan aku nih, lagipun kawan aku lagi lawa dari aku...
masa tu sekolah kat jb....ikut mak cik...
pastu sekolah menengah, kat terengganu, duduk ngan family balik....
konon-konon sedih la, nak berpisah ngan kengkawan kan....

pastu lelaki yang aku minat tu, bagi aku pensel yang ada gambar teddy bear...
banyak, berapa batang ntah...aku lupa...
tapi dalam banyak-banyak tu ada satu yang tadek kulit...i mean dia dah buang kulit yang ada gambar teddy bear tu...

bila aku balik terengganu, aku simpan suma pensel yang dia bagi...
sayang beb....hehe....
sekali kan, masa aku form 1
aku belek-belek balik...
tengok satu persatu.....
pensel yang dah tadek kulit tu aku tengok....
ada ukiran kat situ...
dia tulis...

nini, i love u.....

2 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

alaaa.. then.. pe perasaan nini?? frust x?? huhuu~ T_T

mashimaro said...

ala, sweetnyer..!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....