Monday, September 5, 2011

kumpulan sepah berpecah ????

kumpulan sepah berpecah ?????? betul ke....?????  sejauh mana kebenarannya ???? ntahlah...aku pun tak tau...cumanya kalau depa berpecah...aku rasa sesuatu....apa yang aku perasan.....artis berkumpulan ni, agak-agak dah berjaya konon, mulalah nak berpecah....erm....padahal bersatu padu tu lagi baik...ntahlah....

jangan adik beradik karang...agak-agak dah berjaya...berpecah jugak sudeyyyyy.....

oklah nak stop kat sini...
kekadang nak gak try seo...erk...=p

8 comments:

rel='nofollow'>ezzu said...

kwn2 ezzu pun ada berckp pasal benda nie...btol ke nk berpecah???mungkin ada perselisihfahaman kot...hehehe

rel='nofollow'>Bell said...

betul..cam nampak sangat dah berpecahnyer tu...jep nama lebih menonjol berbanding syuib ngan mamat.

rel='nofollow'>aku said...

takot nt da berpecah...terus tenggelam sorg2...huuu

rel='nofollow'>dhiera said...

uik, xpenah tahu pun~ first time dgr ni~

rel='nofollow'>SoLy SoLicious said...

sedih bila sepah berpecah.huhu

rel='nofollow'>Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

tahu xpe..ckit2 nk berpecah.ble da brpecah da x de la kumpulan sepah tu.da jd bersepah.

rel='nofollow'>asamasin said...

sepah pecah bersepah

rel='nofollow'>Nour Akmal said...

sgt tak best bila tau kmpln ni berpecah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....