Monday, September 5, 2011

baju kurung ni rimas le.....

A : lepas tu aku nak pergi giant lak....
B : kita terus je lah pergi....takkan nak balik tukar baju lak...
A : pakai baju kurung ?
B : ye lah...apa salahnya....
A : tak salah...tapi aku rimas la...tak suka....


ye lah...pakai baju kurung rimas.....sebab...awak tak biasa...kalau awak biasa mesti tak rimas.....
saya masuk hutan dengan berbaju kurung okeh...panjat bukit p air terjun....dengan baju kurung....
sampai je kat air terjun tu....siap main air lagik okeh....


rimas tu alasan je.....yang sebenarnya nak dengan tak nak je.....
semuanya dari kita...alah bisa tegal biasa......
baju kurung la okeh.....boleh la jugak cover jadi ayu kan...
kalau dak....suka hati je jalan....tak cover langsung.....
sama jugak macam pakai high heels....
orang yang pakai high heels ni lawa....cara jalan dia....
nak tau nape ? sebab dia pakai heels, so dia kena berjalan sopan santun lemah lembut...
supaya dia tak tersembam depan lelaki hensem...malu dowh....
kalau setakat pakai selipar biasa tu...jalan pun suka hati je...tak sopan langsung.....


oklah nak stop kat sini dulu...
jagalah sume yang nak kena jaga dari awal...karang dah tua-tua....menyesal bila orang tak nak kat kita...hehe...=p

2 comments:

rel='nofollow'>ShErA said...

kalau pegi kuliah pun lebih sopan pakai baju kurung dari seluar dan t- shirt...

rel='nofollow'>SoLy SoLicious said...

sy sgt suka berbaju kurung..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....