Friday, September 23, 2011

SEGMEN MYERA NYERA - ADA APA DENGAN DIA?

aku nak korang tulis tentang satu atau mungkin dua blog yang korang rasa aku patut promote. citer kat entry tu ada apa dengan dia sampai korang nak aku promote?


Okeh....nak join segment myera nyera....ayat kat atas tu salah satu syarat yang aku kena buat tok join segment nih....dan yang kena highlight tu ayat yang aku suka....dia nak aku story apa yang best sangat kat blog yang aku pick untuk dipromote oleh myera nih...

ok...aku takkan story banyak-banyak...nape aku pilih blog mereka....tapi aku akan bagi link kat dia....antara da best entry...dan dia boleh nilai sendiri....nape mereka patut di promote...
tak guna cakap banyak....sia-sia kalau aku cakap blog pilihan aku ni hebat, bagus, the best, wajib di promote........tadek bukti....sape nak caya.....so aku akan buktikan kat myera....


first blog yang aku suggest......blog xxxx....jeng jeng jeng....hahaha...
nape ?????
sebab ? 
banyak sebab....tapi antaranya....

---- simple je...tapi bermakna kan.....
---- sama macam sebab satu =p
---- bukan sekadar hiburan....

second blog yang aku suggest plak....jeng jeng jeng....blog blablabla...
nape ???
story kehidupan sendiri...tapi banyak pengajaran okeh....tak caya...SINI k...
ilmu pun dia share.....erm...kat sini k...
lagi ? godek sendiri la plak...hahahaha...=p

aku tak cakap banyak....malas.....hahaha....kalau sudi, tolong la promote...kalau tak....its okey je k.o.t...haha...

ok lah nak stop kat sini dulu....
takut nak story lelebey.....takut tak sampai expectation myera susah plak...=p

6 comments:

rel='nofollow'>Lia Lomi said...

wah, join juga.. :)

rel='nofollow'>Myera Nyera said...

haha macam-macam gelagat blogger, thanks join yek ^^,

rel='nofollow'>Myera Nyera said...

err, dua jek blog kan??

rel='nofollow'>JIJI YU said...

erk..berapa blog sebenarnya ada ni

rel='nofollow'>Bell said...

eh2..macma kenal blog tu..;p

rel='nofollow'>nini said...

hahahaha...kompius eh...
blognya dua aje...
selebihnya entry mereka...=D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....