Wednesday, October 26, 2011

blog pilihan aku

aku tak hebat berblogging...tapi aku nak jugak share dari sudut pandangan mata aku...ewah.....

kenapa aku suka lepak dekat blog sekian sekian, dan kenapa aku malas nak lepak kat blog sekian sekian.....

ok....first thing
tulisan 
disebabkan aku ni rabun, so aku suka tulisan besar dan jelas...mintak mahap la yer, kalo tulisan kecik aku singgah dan baca gak, tapi bila masa aku betul-betul free...kalau aku rushing sebab ngantuk esok nak keje, blog yang tulisan besar aku memang akan baca.....nak tau blog mana ? blog ni...blog peberet tau.....BLOG


entry
entry mau best ma...kekadang entry simple, tapi ada pengajaran...kekadang entry sempoi je, buat aku tersenyum.....smile sampai telinga okeh...penulisan pun best, senang faham dan selamba...ye lah, blog ni bukan nya karangan nak antar tym exam spm, kena betul tatabahasanya...tapi kalau betul tatabahasanya why not kan..ehe....
oklah blog nya ada beberapa....


komen 
sekarang ni aku agak bz...kekadang tak sempat nak blogwalking pun....cuti pun, aku wat balik keje wat kat umah...da jadi cam budak sekolah je, ada keje sekolah gitu kan...at first tamo ajar wat balik keje, tapi kalau da tak sempat, have no choice, kena wat balik gak...sebab kena siapkan jugak....sebab every week mende alah tu semua nak kena anta...so biasanya sesape yang rajin komen, rajin lah aku membalas....yang wajib terjah tu tayah cakap lah...yang akan singgah....tengok waktu terluang...tapi kalau yang komen, insyaAllah will spend jugak sikit tym nak balas visit...eheh....


okeh...tiga tuh cukup la yerp....nape aku suka lepak kat blog sekian sekian.....yang aku kureng suka tu.....ni kat bawah ni alasan dia...

tulisan 
sebab aku suka tulisan yang besar...so kalo tulisan kecik tu, tengok la, ada masa baru baca...ehe...sorry yerp...


ada bling-bling, ada salji, hujan bagai...
yang ni kalo aku tenang, ok la...aku layan...tapi kalu aku pun serabut gak...mahap la....terpaksa tutup dulu, nanti bukak balik...tupun kalo aku ingat....


ada lagu....
kalo tym tu aku pun ngah bukak lagu, so bercampur aduk lagunya...sumtimes aku terpaksa tutup juga blognya...tapi depends la...kalau entry okeh, tulisan okeh...proceed jugak la baca..eheh


oklah....nak stop kat sini....
benda yang aku listkan mungkin tak penting bagi kamu, tapi penting bagi aku sebagai seorang pembaca...hehehehe


5 comments:

bukan retis said...

wahhh..ade gk...trimas3..trharu.menitik air hingus ni..hihi

*dan blog pilihan aku pulak adlh blog kepunyaan sumone yg xjemu2 bca entry aku wlaupun agk merepek kdg2..hoho

mcm kamu. :)

ahsfantasy24 said...

Yup..
Blog nei kemas, i like! :)
krg suke blog yg srabut2 ^^

Eh?:
1. Aku tak rela dia buat kau macam sampah.
2. Memang sakit bila terpaksa melepaskan kamu pergi.

Saiazuan said...

kenal beberapa blog je.. huhu

p.s ala blog den xde dlm senarai lak..hehe

ShErA said...

terima kasih ye sentiasa sokong shera...

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....