Saturday, October 1, 2011

juz say sorry...simple kan.....(2)

AMARAN : INI ADALAH SAMBUNGAN DARI ENTRY INI
diz is auto post entry

wah....cam kejam je kan....
starting da ada amaran...
ok....juz nak gtaw entry ni adalah sambungan dari entry sebelum ni....




jom sambung citer...
pasal customer....pasal deal dengan people...
seronok....dan mencabar....paling best, menguji kesabaran....
hehe....




aku pun pernah kena marah ngan customer....
kisahnya....
sorang customer nak beli roti...
pastu roti tak de lagi, tak kembang lagi...
so camana nak jual kan...
dia tanya lama mana ?
pastu, selamba je MR ABC ni gitaw lagi setengah jam
aku diam je la, sebab aku tengok roti tu...
setahu aku kalau setengah jam, memang tak sempat....
chewah...bajet da terer kan...
tapi bila MR ABC ni cakap cam tu, aku diam je la....
hehe....






sejam berlalu......
si customer ni datang balik...
biasanya, kalau nak tempah dorang kena bayar dulu,
kalau tak kami tak simpan roti dorang....
so kiranya dia da setel la, da bayar, tinggal amik roti je....
tapi, seperti yang aku rasa tadi....
roti tadek lagi....tak kembang....
apa lagi aku kena marah la....
aku diam je la....
pastu MR ABC dengan aku kena marah...
dia back up aku...
bla bla bla bla bla....
tapi aku memang diam je....




finally.....
the best thing is....
customer tu mintak maaf balik ngan aku...
sebab berkasar dengan aku...
aku senyum je la, cakap its okey....
pastu, dia selalu datang...
n selalu bawak bersembang ngan aku....
hahahaha....




kalau aku tak de time dia datang,
t mesti ada pesan dari dia...
kim salam la apa lah...
hahahaha.....






so moral of da story ?
korang mesti taw kan....kalau da baca entry sebelum ni....
sorry sorry sorry.....hehehe




oklah nak stop kat sini...
arini masuk awal.....full plak tu....semangat....!!!!! 

6 comments:

rel='nofollow'>bukan retis said...

maaf je yg boleh lembutkan hato org balik..ye dak? :)

rel='nofollow'>Bell said...

ehem.ehem~

rel='nofollow'>pengemis Cinta~ said...

satu perkataan sejuta rasa.sorry.;)

rel='nofollow'>Lia Lomi said...

kita kena marah lebih baik diam sahaja..(tapi kalau Lia tak diam kot..hihihi)

rel='nofollow'>Irsyad Syah said...

mminta maaf n mmaafkan ksalahan owg lain dituntut dlm ISlam...

p/s: pringatan tuk dri sy gak.. :)

rel='nofollow'>cik mun said...

slalu kem slam?hukhuk..^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....