Sunday, October 30, 2011

nini, internet problem ek ?????

situasi : aku sedang bz menyiapkan bancuhan tuna untuk sandwich esok....


tiba-tiba, aiman datang mengadu kat aku, cakap internet problem....beria je dia bagitahu aku....


aiman : nini, internet problem ek ?
aku : o ye ke ? kalau problem tak dapat la nak sent report malam ni....
aiman : nini....internet problem kan ????
aku : ntah...p lah check kat depan tu....(kat pc kedai)
aiman : nini.....problem ni....saya tak leh nak guna pun wifi dia....
aku : ish....p la check kat depan sana...(da start geram....sebab tengah bz)
aiman : cu (cuba) awak tengok ni....(sambil tunjuk enset dia kat aku)
aku : arghhhhhhhhhhhh !!!!!!!




antu punya budak aiman, orang tengah bz ni la dia nak kacau...cemana la aku leh lupa dia da tak pakai samsung galaxy tu, skang ni dia pakai enpon ni je....



kalau la enpon cenggini leh internet.....da lama da aku beli.....selalu terupdate aku nye blog ni okeh....=p

6 comments:

rel='nofollow'>cik mun said...

terkena suda..

rel='nofollow'>aNaYaNa said...

ahah..memang internet problem sungguhla kalo mcm tu..kikiki

rel='nofollow'>z a z a said...

sye pon, klu busy jangan kacau. same2

rel='nofollow'>Not so Randy said...

bukan kata internet, fon tu camera pun ada. =p

rel='nofollow'>ILA HonEyBuNNy said...

wakakkak..ila lau orang kaco time hangin memang nak kena la..hehehe

rel='nofollow'>pengemis Cinta~ said...

waha..memang betoi2 menguji kesabaran neh. tapi cumel.hehe^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....