Monday, January 16, 2012

aish da ada printer pun masalah lagik....=(

dah story pasal printer ni, bila ada orang bagitahu masalah rasa bersalah pula kalau tak tolong....
padahal bukannya terror pun...
hahaha...
sebab dulu aku selalu hadapi masalah yang sama...
tapi aku dah lupa nak wat camana 




kalau tak silap dulu aku selalu wat printer maintenance tu...
nak gtaw pun dah tak ingat...
by the way...
aku ada search beberapa blog yang mungkin boleh membantu....




check it out okeh...
blog 
blog

hope dapat membantu korang okay...=D

1 comment:

Alycia said...

harap2 okey la pasni kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....