Monday, January 2, 2012

ko ada azam, aku pun ada...walaupun azam aku sehari je...=p

da dua hari kan tahun 2012....eh dah nak dekat hari yang ketiga dah....
erm.....biasalah tahun baru kan...
azam pun nak baru aje....
semua pun da pakat wish tahun baru...
da pakat story pasal azam...
azam kemain....
tapi tataw la lama mana bertahan yer...
upsss...jangan marah....kata berazam nak sabar...
takkan kena sindir sikit da nak marah..=p
sentap ke ???? 
ok sorry kay....
awal-awal tahun ni...takkan da nak marah-marah...
kita mulakan dengan happy, senyum-senyum....tamo la masam-masam...
ye dak...


oklah, nak share sikit je....
kalu berazam...
biarlah sesuai.....n mampu di capai...
kalau takat nak berazam sebab orang lain ada azam...
tayah la...sia-sia aje...
sebaik-baiknya berazam biarlah smart....




pastu, kalo da ada azam tu...elok la kalo gtaw kat orang yang boleh dipercayai...
ur mom, dad, or family.....friends pun okey tapi biarlah kawan yang memberi semangat...
bukan yang menghancurkan semangat...
bukan pe, bila ada orang taw azam korang, ada gak la yang tolong ingatkan...ye dak...=D


lagi ? 
kalau boleh, tampal azam tu kat mana-mana tempat yang boleh di tengok...
so bila selalu tengok azam tu....semangat sikit....
paling best, dekat cermin...
ye lah, nak mulakan hari yang indah tengok azam kita...
semangat sikit kan....
selalu ingat apa yang kita nak tahun ni....


oklah nak stop kat sini dulu....
semoga korang berjaya mencapai azam korang tahun ini...gud luck...


5 comments:

aReLaN said...

hahahah...marilah berusaha mencapai azam kte.aja aja fighting

iqbalsyarie said...

Azam tahun baru masihi, agak2 sama tak dgn azam tahun baru hijri? hihi

Cik Lia Lomi said...

heeeee..tarak azam, tapi nak naik gaji lagi. itu azam kah??..hihihi

Nelly The Strange said...

Good luck ! ^_^

semoga tahun 2012 lebih baik dan capai azam baru !!
:)

putERi-kAtEk said...

hehee, azam tahun lepas blom tercapai, so tahun ni azam utk menyambung azam tahun2 lepas2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....