Thursday, January 12, 2012

mak aih.....ketawa tak hengat.....=p

cuba bayangkan.....
jeng jeng jeng....=p
ok...korang ngah lepak kat cafe 
ngan beberapa orang kawan...
sembang-sembag gelak ketawa senyum simpul...
sekali korang terdengar la 
ada suara orang mengilai...
uih 
pastu korang nengok la ke arah orang mengilai tu....
ada group pompuan yang ayu...
sedang mengilai....
apa pandangan korang pada mereka ???????


aku nak amik satu pandangan sorang kawan...
best je pandangan dia...

erk...nampak ke apa yang di tulis ????
meh aku nak quote...

Bunyi kodok beranak is far better than pompuan yang mengilai x hengat kat public..
Enuf said~~ o.O'

hahahaha....tu pandangan dia...
padangan kamu ?????
how ????

oklah nak stop kat sini....
senyum tu lebih cunnnnnn dari ketawa mengilai cam hantu....=p

3 comments:

rel='nofollow'>aReLaN said...

sokong pandangan tu.ble dgr pompuan ketawa mengilai,memang rse tu bukan pompuan tapi pontianak.hahahah

rel='nofollow'>yad'z said...

hahaha.. maybe ade funny stuff yang buat mereka tak sedar mereka sedang berada di public kot.. =)

rel='nofollow'>cik mun said...

hahahaha..no komenlah..mcm retis skit..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....