Tuesday, January 10, 2012

0327811313 ---- awek mana plak yang call abah aku nih ????

ada call, nak cakap dengan abah aku, 
tapi abah aku kerja la skang ni...
haish....
pastu dia minta no fon abah aku...
n tanya nama mak aku...
pastu mak aku tanya dari mana...
dia tamo gtaw...
aish....
boleh plak cam tuh...
curious kot...
nak maklumat kita, tapi bila kita tanya dia tamo gtaw pula...




dia cuma cakap, kalau dia beritahu nanti mak aku tahu dia syarikat mana...
dia cakap abah aku tahu....
just suruh abah aku call her back....
erm.....


dan ni nombornya
0327811313
bila aku search....
aih tak de la pulak...
yang ada pun juz forum je bincangkan pasal nombor ni...
http://whocallsme.com/Phone-Number.aspx/0327811313

ramai jugak rupanya ya..
dan ada yang cakap depa ni debt collector...
dari TGS....




dalam kerisauan...
ye lah, skang ni macam-macam jadi...
takut juga kan...
pastu mak aku call abah aku...
n tanya...
ok baiklah, memang debt collector pun...
sebab abah aku lom bayar bil celcom...
hehe...


so sesape yang pernah dapat call dari no ni...
check la balik, korang ada tak tertinggal atau lupa bayar bil....
karang ada plak no ni call.....




oklah nak stop kat sini....
bukan nak mengada-ngada nak bz body....cuma risau aje....=P

8 comments:

Afiqah Nabilah said...

haha,tq for the info... :)

biela bell said...

HAHAHA..nasib tak pakai bill..kalau tak mesti ada peminta misteri call.hehe

Cik Lia Lomi said...

panggilan misteri betul tu, hhehehe.

Eyda Syahida said...

erkk! ingatkan sape girl tuh.. adehh.. suspen.. -.-

Nalisa Syahira said...

hihi , kemain risaunye .

gedek! said...

panggilan hayat?

Woofer Storm said...

kantoi sy kol abah awk guna no tu..hahaaaa gurau

#thank info tu^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,gtu rupanya..wat suspen gak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....