Monday, January 23, 2012

penat....bila orang tamo paham....

orang kata.....bagus terima orang yang sayang kan kita....ataupun yang suka kita.....


tapi......kadang-kadang.....atau biasanya kita akan rasa rimas dengan orang yang suka kita....
yang kita cakap kita dah berpunya pun dia wat tataw je sebab 'berpunya' je bukan 'bersuami' baiklah....


mungkin dia anggap....
as long as awak belum kahwin....
saya akan cuba tackle dan terus tackle....
kiranya .....the best man win la....




oh pehlis laaaaaaa......
penat melayan orang yang macam ni......




oklah....entry ni nothing....
sebab bosan dan menyampah bila ada orang keep mesej....and aku tak suka orang tu.....
dan guys...pelisssss la....jangan wat cam ni....
rimasssssss sangat.....




so kalau nak kat orang ke suka kat orang ke...kalau orang tu dah berpunya...tak perlu lah kacau kot.....ikhlas pesanan ni tau...=P

9 comments:

rel='nofollow'>MeeRole said...

Amboii ade pminat..hehe

rel='nofollow'>Cik Suriz said...

selalunya org mcm tu antra jenis x phm bhsa atau dia mmg betol2 nak kt kte. tny elok apa dia nak n dgr jwpn die dulu. :) dia pon org ada perasaan. advice ! :))

rel='nofollow'>Cik Yatt said...

btul mmg rimas dngn org cmtu..

rel='nofollow'>Teenager Housemaid said...

tak suka n sgt merimaskan org mcm tu..-.-'

rel='nofollow'>Maya Lisa said...

ohh sayang !! memang rimas kalau orang yang tak paham paham macam ni.. grr =..='

rel='nofollow'>JR said...

Buat tak tau ajer dgn orang tu, habis cerita...

rel='nofollow'>Cik Lia Lomi said...

oh pelisss, memang sangat merimaskan kalau orang macam ni..

rel='nofollow'>aReLaN said...

adoiyai...kenapa la smpi camtu skali mamat tu.dah orang tu berpunya walaupun blum kawen jgn la dok kacau.cari la pompuan len.ish3

rel='nofollow'>Woofer Storm said...

baru je nak ngorat..hahahaa

#cool,tak mo marah2.hehee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....