Sunday, February 5, 2012

bukan senang nak jadi krew.....=p (1)



untuk karnival ni....aku dibawah unit program coordinator (pc)....tatau la...memang dari dulu lagi, kalau join event memang aku prefer pc...ntah...rasa cam best...hehe...dapat mem bz kan diri....lalalala....

memang kalau bawah unit pc agak bz...dan agak penat...sebab semua program di bawah seliaan kami...tapi kalau dah minat dan enjoy tu...penat nombor dua....

best sangat dapat bekerjasama dengan Pesona Creative dan orang-orang yang berpengalaman dalam bidang event ni....zaman sekolah dulu....pernah la join event kan, tapi tak sama macam event ni...sebab event ni deal dengan artis dan lagi besar eventnya...

untuk entry ni aku tamo cite panjang-panjang....nak citer details...tunggu aje next entry okey...kite wat ala-ala cerita bersiri...kira ni entry bersiri la yer...=p


oklah..stop here....

5 comments:

-gedek! said...

ada bersambong-sambong pulak...?

Cik Lia Lomi said...

heee, nantikan sambungannya!.

dhiera said...

rajin!

cik mun said...

ok..nntikan sambungannye..

biela bell said...

ok! siyes teringin nk jadi PC..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....