Sunday, February 5, 2012

STAR.....erk...apa la tuh ????

finally.....aku kembali....hehe...=D
thanks ya...sebab sudi jenguk....walaupun tanpa berita...=p

okeylah....nak story pasal STAR....
STAR stand for Specialized Training and Advanced Recruitment...
setiap bulan dapat elaun daripada kementerian sumber manusia RM 500....
boleh la nak hidup kan.....
sebab program ni dibuat di Kemaman, so aku kena sewa penginapan lagik....
so tak dapat la nak update selalu....


ni pun aku balik kampung...ececeh...cam jauh aje kan...
sebab ada kat rumah la aku dapat update blog ni...
balik umah pun sebab aku jadi volunteer untuk Karnival Maulidur Rasul di TTI....bersama Rabbani Production dan Siti Nur Haliza Production....
kalo nak tengok gambar artis, sorry to say, aku tadek gambar depa pun....sebab aku konon-konon bz so tak sempat pun nak amik gambar...hahaha...

oklah....entry ni nothing pun....juz pembuka cerita untuk next entry...sekadar kenangan di masa hadapan....=p

3 comments:

-gedek! said...

sekurang2nya update juga...

cik mun said...

nak join bole...hehehe

Nur Aischa said...

wahh sronoknya :D okay, nanti sambung lagi ya di entri baru..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....