Tuesday, February 7, 2012

pagar bergerak.....apekah...

well.....meneruska cerita sepanjang Karnival Maulidur Rasul.....
konsert berlangsung pada hari sabtu, so jumaat malam tu ada la rehearsal....terpaksa la kami semua jadi pagar bergerak...ala-ala bodyguard...nak nak Dato' Siti...memang kena jaga berabis la....memang pengunjung tak leh bergambar dengan dia sebab nak jaga masa....kami ni pun tak berpeluang bergambar...cuma ada chances berjalan sebelah dia la....=p

masa rehearsal berlangsung, kami jadi pak pacat kat tepi pentas.....jadi pagar.....aish penat tak usah cakap la....ye lah berdiri aje, mana tak penat kan.....

paling best, dengar ceritanya ada kawan aku yang iring Dato' Siti tu hampir terjatuh atas dia...hahaha...untunglah.....tu pun sebab bertolak-tolak peminat dia nak bergambar dengan dia, tapi memang tak berpeluang lah....

memang best dapat berjalan sebelah Dato' Siti, lepas tu dia smile kat aku...padahal dulu aku tak pernah minat dia, sekarang pun...tapi teruja tu ada la jugak kan...hahahaha....tapi yang tak bestnya, tang menunggu tu tak best langsung...penat kot menunggu dan jadi pak pacak nih...aish...yerlah vip la katakan...sabo aje la....huhuhu...


oklah nak stop kat sini dulu....
kekadang tuh, protokol itu menyusahkan....huhu



8 comments:

rel='nofollow'>Aesya Zealous said...

hehe tak pernah jumpa dato siti secara live..huhu

rel='nofollow'>dhiera said...

untung ye dapat jumpe dato siti~

rel='nofollow'>Nur Aischa said...

bestnya dpt jumpa dato' siti, kirim salam kat dia tau nanti..haha

rel='nofollow'>Cik Yatt said...

tak prnh jmpe dato ct dpan2

rel='nofollow'>DeeJayHan-Blog said...

Kunjungan Disini Comment back n visit back .

rel='nofollow'>Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tak berpeluang berjumpa dengan Dato CT lg :)

rel='nofollow'>fadh leyanie said...

protokol mmg mnyusahkan,,tapi nak buat mcmmna,protokol tetap protokol .:)

rel='nofollow'>reza al-razi said...

selalu jumpa Dato' Siti kt tv.. heeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....