Saturday, March 17, 2012

ADNAN SEMPIT 2

jujur aku cakap aku suka cerita lucu...cerita kureeeengggg lucu....aku kureeeng minat...cerita action lagi la tolak tepi.....
so for the conclusion....cerita ADNAN SEMPIT ni bagi aku BEST....sebab aku boleh gelak dari awal masuk panggung sampai keluar panggung....

walaupun sometimes cerita dia mengarut....tapi layankaaaan aje la...sebab kata nak release kan...so bolehlah.....nan ngan nadia comel je...hahahaha......

last sekali...penutup cerita pun comel jugak...bila bapak n mak nadia ride...haha...siap nak rempit lagik....cun la cerita dia...haha....

so tak rugi la kalau betul-betul nak release tension...sebab adik aku cakap sakit perut tengok cerita tu...sebab asyik gelak je...=D

6 comments:

IntaNBerliaN said...

sy br td tgk adnan sempit dkt you tube..hihii mmg best ;-)

dhiera said...

masih ditayang kat panggung ke?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

keseluruhannya lawak, tapi takde pengisian pun kan cerita dia..huhu

psykonep said...

ta tengok lagi....huhuhuhu...

Woofer Storm said...

dah tngok,tapi cuma mampu download je.heheee

Cik Yatt said...

baru tngok tdi..tu pon by on9..hee..mmg klaka.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....