Friday, March 16, 2012

FAREWELL PARTY bermula.....!!!!

kak zet dan aku naik motor p restoran yang dah kak sara book....kak sara dengan kereta je.....memang kami tak naik sama-sama....alasan, aku nak ride dengan kak zet buat kali terakhir...ecececehhhh....

sampai kat restoran tu, kami jumpa dengan pelayan kat situ dan tanya mereka meja kami...dia tunjuk satu meja panjang....dia cakap untuk 5-6 orang kan...aku macam dah....erk...okeyyyyy.....kak zet dah pelik kenapa 5-6 orang...
aku cakap kak zet..tak pe kita duduk dulu, nini call kak sara....keep calling...dia tak jawab...aish bengang betul....and at da same time tangan dok ligat bermesej dengan nik.....hahahahaha...siap bagitahu lagi, kak zet dok membelakangkan tv...sekali dia mesej aku bagitahu dia masuk lalu kat pokok betik...berpusing aku cari pokok betik...

alamak...pokok betik tu kat belakang aku la pulak...so aku panggil kak zet duk sebelah aku....konon-konon nak tanya air bla bla bla bla....hahaha....

elok aje nak order kak sara datang.....lepas tu dia terus aje order untuk sejug air...okay....kak zet layankan aje...padahal dia dah lost....banyak benda pelik yang happen.....

dannnnnn......nik datang dengan kek secret recipe......tak lama kemudian tu lan pulak datang......okayyyyyy......kak zet terharu....yessss......plan berjaya....hahahaha....

dan kami makan dengan seronoknya....steambot dan blackforest cake...sorry gambar dengan kak sara, so tak dapat upload lagi...lagi pun memang tak banyak gambar pun...haha....kenangan yang terpahat di minda aje...=p

dah nak balik...rasa sedih sangat.....lepas tu...terkeluar plak cerita dari hati ke hati kes kak zet merajuk...hahahhaa....kak sara dah berdiri....tapi duduk balik tengok kitorang bercerita...merungkai kisah hati....

kak zet bengang dengan mesej tu...dia rasa menyusahkan aku aje.....then dia cakap dia nak balik....muka aku selamba je...tadek respond....hahahah....

dia ekceli rasa bersalah tinggalkan aku sorang-sorang berbuka puasa...tapi ego menghalang sebab aku pun tak halang dia nak balik kan...lalalallaa....

dia keep tunggu aku mesej, lan atau man mesej...tapi kitorang langsung tak mesej dia....hahahaha

finally aku say sorry la banyak-banyak...aku memang ego pun...sebab aku pun bengang bila dia cakap nak balik sebab aku dah ada plan...dia spoilkan plan aku...benci la....hahaha...


dan...... farewell party tu sangat awesome....tu kata kak zet....memang kami nak tinggalkan kenangan terindah dalam hidup dia pun sebelum dia tinggalkan kami..=D

3 comments:

rel='nofollow'>azam said...

nice...ada farewell jugak...

tapi jgn terus putus di situ je

rel='nofollow'>JR said...

PANTUN FAREWELL:

Dari mana hendak ke mana
Tinggi rumput dari padi
Hari mana bulan mana
Dapat kita berjumpa lagi

rel='nofollow'>dhiera said...

berjaya jugak ea farewell ni~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....