Wednesday, March 14, 2012

john carter la sangaaaatttttt

12 mac...
aku masuk kelas dengan senyuman bila kawan-kawan sibuk dok cakap duit dah masuk...planning hari ni...John Carter, makan-makan...dan supriseeee....secret recipe....ni plan dia...

tapi Kak Sara tak dapat join sebab demam..dah kurang best....pastu hujan la plak...so nak kena setel kereta....ke hulu ke hilir aku dok setel pasal kereta....dan finally setel.....kami akan pergi dengan kereta abang Lan, Man, Nik, Kak Zet dan aku....

petang....Lan dah balik dulu dengan Man....so aku just mesej dia tanya,

So how...Kak Zet dah tanya.....

dannnnnn aku silap hantar mesej tu pada kak zet....gileeee cuak....hahaha...terus je aku capai hp dia, tapi dia realize dan kami berebut fon....last...aku mengalah...aku lepas je la hp tu sebab hp tu memang dia punya kan....

dan dia macam bengang gile je ngan mesej aku....padahal semua dah setel cuma aku nak confirmkan masa je dengan Lan.....tapi tu la, sebab mesej tu semua plan aku spoil....

Kak Zet cakap nak teman aku berbuka puasa...so aku masih lagi nak teruskan plan aku....tapi dia cakap dia tak nak tengok wayang dah....ekceli dia dah bengang dengan one of our fren...yelah, dia tamo pergi, tapi at da same time dia seolah-olah menghalang kami pergi....
kata-kata dia yang menyakitkan hati...

tayah la tengok wayang....nanti kita boleh jumpa kak zet lagi...

pergh menusuk beb...kalo tamo pergi, tayah pergi..aku tak kisah pun....aku beria nak pergi sebab aku rapat dengan kak zet, kami (kak zet, aku, lan, man, nik) memang nak spent time together before dia kerja kat petronas....lepas ni mungkin dah payah nak jumpa...

pastu campur pulak dengan mesej yang aku salah hantar tu....dia dah memang tawar hati.....pastu masa aku tengah wat kerja...dia tanya...so kita nak keluar macam mana ni ?
aku cakap la kereta abang Lan....terus je kak zet cakap TAK NAK....ok fine....aku diam je la sebab aku dah tak tahu nak cakap apa...pastu dia cakap nak balik...aku pun selamba je jawab...ok....muka aku pun selambe je...padahal dalam hati dah bengang nak mati.....aku tak tahan pun kak zet nak balik...pandang dia pun tak....sebab aku dah bengang....

dan.......plan aku spoil....dan aku berbuka puasa sengsoranggggggggg........bengang jeeeee......

tapi lepas tu man call aku, ajak aku pergi pasar malam...aku pun apa lagi...on je laa...sebab aku dah bengang dengan kak zet.....dan balik je dari pasar malam aku dah okey....=D

1 comment:

rel='nofollow'>dhiera said...

ala, tak pe. ada masa lagi nak tgk john carter ni~~ hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....