Monday, April 2, 2012

interview......BANK ISLAM - 5 (LUCU....tanpa sedar....)

tanpa sedar kita buat perkara-perkara yang lucu.....tapi lepas interview tu, bila cerita ngan kengkawan...apa lagi...semua bantai gelak...haish...

ada sorang kawan, aku nak namakan dia Abi.....yang sorang lagi yang masuk dengan dia tu aku nak namakan Azam...heheh
yang ni kena tukar nama, karang empunya diri terbaca mati aku...hehe...=p

Azam ni kurang sikit kalau kena speaking...memang awal-awal lagi dia dah surrender....hehe...pastu dia masuk pula dengan Abi...sama je dorang berdua nih.....kat luar dah pakat dah nak cakap bm....siap nak cakap dialek negeri lagi..aish tak leh blah betul....

pastu masa interview tu si azam tu dia dah tergagap-gagap nak explain....last sekali dia tibai kot malay....kena pula interviewer tu sekampung, hamik ko terus kecek kelate...aish....

yang si abi pula, sebab dia tergelak dengar azam kecek kelate, dia pun dah lost sikit.....
masa interviewer tu tanya dia...apa program yang dia pernah join....boleh plak dia lupa....finally dia cakap...sorry la cik, lupa la...cik tengok la...semua ada kat dalam resume....hahahaha......

yang sorang lagi plak (ni calon lain plak)...duduk tak leh blah....masa interview tu boleh plak dia duduk menyandar...pergh sejibik macam bos da....hahahaha....

yang akak aku plak, dia masuk dengan kak zet....tym interviewer tu tanya kak zet, dia dengan seronoknya dok atas kerusi tu sambil pusing-pusing kerusi tu....adeh....

mentang-mentang la mock interview...macam-macam peel plak kengkawan aku ni....adoi...

oklah nak stop kat sini dulu....

4 comments:

rel='nofollow'>aReLaN said...

hahahaha...santai sangat interview camtu.aiyooo..kalau interview betul memang tak merasa la nak relax2 camtu.

rel='nofollow'>dhiera said...

mock interview ke? ingat interview betul2. sabar je la~

rel='nofollow'>Cik Yatt said...

hee..klu btoi2.. ish..seram2

rel='nofollow'>Cik Lia Lomi said...

masa interview speaking melayu je..heeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....