Monday, April 2, 2012

eh eh....ni bukan bodek la......

teringat plak masa training kat star....
ni salah satu tips yang aku ingat selepas interview....

kalo rajin, tulis la surat ucapkan terima kasih pada interviewer sebab interview kita.....maybe kita shortlisted dok nombor 2, lepas tu, depa dapat surat penghargaan dari kita, terus je ranking kita no 1 kan....

aku ada tanya juga penceramah tu....nanti interviewer tu tak cakap kita nak jettt dia ke....atau nak bodek dia....

jawapan dia....insyaAllah tak.....so korang hantar la yer....aku pun ada hantar juga aritu sebenarnya...sebab kekadang tu orang nak tengok sikap kita selain daripada kita nye certificate...=D

2 comments:

azam said...

:) memang pun...sijil no 2

biela bell said...

ok..good tips! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....