Thursday, May 17, 2012

nak buat dosa ???? boleh je.....

kita selalu merungut kalau panas...
mesti kita terus p bukak air cond...
abis kurang pun, p bukak kipas...
sampai tiga sekali bukak,
nasib baik kipas sampai button 3 je...
kalo sampai button 10 mau bukak sampai 10....




nampak sangat tak tahan panas....
panas sikit dah bising....tapi....


tapi....tapi.....


kita pernah dak terpk....
kalau wat salah...
atau nak wat dosa....
pernah dak kita terpk....
panasnya api neraka tu....




ni ada satu kisah...
a : nini,kalau aku nak buat dosa boleh tak..?
aku : boleh...tapi sebelum tu p letak tangan kat api dulu...
a :erm....kalau pakai sarung tangan boleh ?
aku : boleh...tapi kena letak lama-lama..kalau pakai sarung tangan getah lagi best...
a : erk..tak jadilah....




ok nak stop kat sini dulu....
pk la dulu kalo nak wat apa-apa yer...

6 comments:

rel='nofollow'>Siti Suriani said...

takut nyer. nauzubillah..

rel='nofollow'>bukan retis said...

selalu terpikir. moga dijauhkan. huhu

rel='nofollow'>Cikpuan rara said...

selalu pk.dan takut.skrg ni just nk buat yg terbaik untuk diri sendiri dan family untuk masa depan kita di sana kelak.

rel='nofollow'>miloais milo said...

tapi ramai yg buat dulu
pikir kendian...

rel='nofollow'>Cik Lia Lomi said...

sokong ayat miloais milo tu...

rel='nofollow'>Lea Isnawi said...

kena sentiasa ingat ALLAh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....