Thursday, June 7, 2012

Something from Tiffany's



Novel ni sangat best....walaupun aku baru baca sikit...hahaha...
kisahnya....dua pasangan....boleh plak kan depa tertukar hadiah tuk pasangan masing-masinggggg....
Ethan beli cincin nak propose awek dia...Vaneesa...
sekali boleh plak dia tertukar hadiah dengan Gary.....
and hadiah Gary plak bracelet je kot....
cincin Ethan tu lagi mahal la kan...
pastu Gary accident...
then awek dia Raechel pi tengok dia kat hospital..
amik semua barang-barang Gary wat balik...
pastu dia p check semua barang Gary...then dia bukak kotak hadiah...
dan......dia sangat teruja bila jumpa cincin konon-konon hadiah Gary untuk dia....
dia ingat Gary nak propose dia....
siap story kat nurse yang tiba-tiba jadi kawan baru dia lagi...
sebab dia sangat seronok...


dan at da same time
Ethan p cari balik Gary...nak minta cincin dia balik....


seterusnya.....
kena baca sendiri la yer...
sangat teruja nak habiskan...
sebab aku dah rasa kesian kat Raechel...
camanalah kalau dia tahu cincin tu bukan dia punya...
huhuhu


k lah nak stop kat sini dulu...=D

4 comments:

dhiera said...

kesian ye.. orang tu dah sampai terperasan dah. ending story macam mane tu?

btw, kamu kena tag ye.. http://dhieranottie.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html#

IntaNBerliaN said...

macam menarik je.. siap blh tertukar gini :-)

chemija said...

wa!! leh baca jugak la ini cerita^^

Mishter Izwän said...

alamak tergantung lah plak . mne nk cri novel tuh . kasi pinjam boleh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....