Sunday, June 24, 2012

nini, hang jangan la belanja aku....

bila dok jauh dari family ni....nak gerak susah sikit la kan...
nak beli kereta, tak mampu lagi la...erm....
so tumpang kawan aje p kerja...
kekadang tu, kalau kawan yang serumah tu balik kampung,
p kerja terus dari kampung dia....terpaksala minta tolong kawan lagi sorang ambil kat rumah...
amboi muda-muda dah pakai driver gitu kan...
erkkkkk
=p


so...sebab kawan-kawan aku sangat baik hati...
so aku tak ada lah nak berkira sangat ngan depa...
duit minyak tu memang lah bagi..
tapi rasa cam tak cukup aje duit tu...
so mesti rajin aje nak belanja...
macam wajib every month aku wajib belanja 
depa tak suruh pun, tapi aku suka nak belanja...


n ada la sorang kawan tu siap warning lagi...
nini, hang tak payah la belanja aku...
gaji hang ngan gaji aku sama ja...
aku rasa tak dan duit la nak belanja hang balik...
hahaha...ada plak macam tu kan...
aku belanja mereka bukan sebab minta mereka belanja aku balik...
ni dah salah faham ni...
aku belanja depa sebab aku rasa terhutang budi sebab sudi angkut aku bawak p opis...
first class, anta depan rumah okeh...hehe...
sebab tu la...bukan sebab minta balas belanja balik...
tak minta pun...sebab aku rasa cam dah menyusahkan mereka....
Alhamdulillah aku dapat kawan-kawan yang baik kat sini...=D

oklah nak stop kat sini dulu...
dah orang buat baik kat kita...janganlah buat tak reti yer....=p

1 comment:

rel='nofollow'>Nur Aischa said...

wahhh bestnya akak :D takpa kak, budi baik kita dan semua manusia akak dibalas oleh Allah. insyaallah ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....