Monday, August 20, 2012

malay movie ntah pape....erk....

kadang-kadang bila kengkawan cakap....
'aku tak tengok la movie melayu kat panggung...membazir...'
rasa cam nak marah pon ada...berlagak...
sape nak support industri tanah air kita kalau bukan kita sendiri...
chewah semangat patriotik konon....
tapi lepas aku tengok...
movie melayu...yang disedut dari internet....
aku setuju sangat dengan statement sesetengah orang....
membazir je tengok movie melayu kat panggung....
ntah apa-apa...
mengarut lebih...
over pun ada....
hadoi...tak paham....
kekadang pelakon best da...
atpi jalan cerita...adoyai....
terus je aku pangkah...
mintak mahap la yana samsudin...
suka nengok awak berlakon...
tapi cerita cam ntah pape...
so tak sampai separuh aku dah tutup...
layan running man jugak best...haha...


aku rasa movie melayu ni.....kalau nak gempak...jalan cerita biarlah best.....biarlah ada sumthing....n kalau boleh pelihsssslah jangan dok mengarut merapu....lawak ntah papew....

oklah...setakat ni je aku membebel...tetiba rasa tak puas hati bila tengok movie malay.....haha....datz y terkeluar entry ni....

oh ya...selamat hari raya...maaf zahir batin

5 comments:

Cik Lia Lomi said...

Memang agak rugi tgk filem melayu tapi ada yang okey juga. Tak banyak pun yg ok.

nuyui a.k.a miss YUI said...

jrg sgt2 nak tgk movie melayu kat pggung.. ntahla.. cam tak syiok..

bukan tak support tp citernya bukan2..

ainol akasyah said...

sometime lawak yg bersepah merapu tah ke mane

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

diorng nak untung je.. hmm

Anum Shukri said...

kekadang jer layan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....