Tuesday, September 4, 2012

kerja yang tak best...tapi boleh dapat banyak duit.....

Assalamualaikum wbt...

lama dah tak tulis entry....biasalah raya konon...=D
raya yang paling best tahun ni...sebab beraya sambil berkelah di pantai...boleh gitu? haha

bila sebut sales, kebanyakan orang mesti tak suka...yelah, rajin ke nak buat sales..? muka kena tak tau malu, tahan maki...erk.....
kalau salah cara, sales tak dapat...paling tak best....diri sendiri sakit hati....sakit hati sebab orang tamo dengar explanation kita, kalu tamo dengar je tape, ni siap berlagak bagai...aish...tetiba kita bengang sendiri....hadoi....

padahal diri sendiri salah cara.....
tapi tak pe...sume tu pengalaman.....dan cara nak buat sales pun boleh belajar....kena cara, teknik betul...insyaAllah....mesti dapat client punyalah....

next entry aku share ek....=D

## sangat kagum dengan orang yang buat sales...sebab mereka sangat hebat....##

5 comments:

rel='nofollow'>nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg hebatla sape kerja sales..kena thn mcm2 ragam.

rel='nofollow'>afzalsukasuki said...

tgh cari keje dok goyang kaki tapi det masyuk hahaha

rel='nofollow'>Jaja Sutera said...

salam..hai.. :) Jaja dah follow awak.. ^_^
jom follow Jaja balik..
Jaja juga nk jemput awak join GIVEAWAY dari Jaja..
click sini..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

rel='nofollow'>IntaNBerliaN said...

bkn senang nak keje sales kan... kne layan mcm2 karenah..

rel='nofollow'>MaYa MustWany said...

yups org yg buat sales adalah org yg kuat semangat.

gud luck

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....