Wednesday, February 13, 2013

job fair....(1)

Assalamualaikum wbt...

jumaat last week aku p job fair kat hotel felda residence..
well biasalah.....job fair ni...tak de la best sangat pun....
kebanyakan job mesti hotel je.....
lepas tu kilang.....
erm.....tapi okeylah, at least ada la jugak usaha depa nak tolong graduan-graduan
yang masih berehat di rumah...ehem....=p


dok sembang-sembang ngan pegawa jobstreet....
nasib baik pegawai tu ramah....
terus je aku complaint.....haha...

aku cakap jobsmalaysia punya web tak berapa nak mesra...
sebab susah aku nak cari and aku tak jumpa apa yang aku nak...
kesian betul.....bila tengok iklan, laju je buka jobsmalaysia...
tapi berjam-jam dok godek kat jobs malaysia...haha...
last2 surrender...kalau rajin esok buka lagi, kalau dak aku biar je...hoho...

tapi tak tau la kalau aku aje yang tak reti guna....
hehe....orang lain okey je kot dengan website tu....


biasanya aku godek-godek job kat mudah je...
senang...rasa cam mesra alam je mudah tu...haha...
sesuai je ngan nama dia mudah kan....
kadang2 godek2 jobstreet.....
jawatankosong.my 
ohjob.info
jenjobs

tu je la kot...sikit kan...sebab tak berapa nak tau....
erk kalau ada yang tau lagi, meh tolong share sikit....=D

okeylah nak stop kat sini dulu....
status seorang sahabat di fb

"Peluang pekerjaan sebahagian sektor tertentu terlalu banyak sehingga kita terpaksa mengambil pekerja asing untuk mengisi kekosongan tersebut " - TPM (Kosmo)

1 comment:

rel='nofollow'>Pengetua Speaker Sekolah said...

"Peluang pekerjaan sebahagian sektor tertentu terlalu banyak sehingga kita terpaksa mengambil pekerja asing untuk mengisi kekosongan tersebut "

?????

graduan menggangur berpuluh2 ribu kenapa xnak ambik diorang tu???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....