Monday, February 18, 2013

operate mata .....

Assalamualaikum wbt, 

hari ni bawa my mom pergi hospital....dia nak buat pembedahan mata....erm...
tapi dia bagi satu date lain untuk check semua, darah tinggi, kencing manis, jantung ok dak...kalau dah okey baru boleh operate mata tu...

date tu bulan 4...hoho...bila aku tanya, awat lambat sangat...jawapan dia sebab tarikh penuh, tu je tarikh yang available....lepas dah buat check up tu nanti 2-3 minggu lepas tu baru boleh operate....=D

actually dah lama my mom plan nak operate mata dia tu.....dalam tahun ni juga lah....bulan 1 hari tu, tapi bila aku ajak p hospital, dia tak mau...dia nak bagi darah tinggi and kencing manis dia okey dulu....huhu, ni baru darah tinggi dan kencing manis okey....sebab tu hari ni baru pergi...

bagi aku, kalau sape-sape yang ada parents yang ada darah tinggi atau kencing manis nak operate mata, p dulu hospital.....sebab bila dah p hospital, bukan boleh check terus pun....dia akan bagi satu date lain....jangka masa hampir dua bulan juga...so dalam masa tu, jagalah paras gula dalam darah semua tu....

okeylah nak stop dulu....
nanti sambung lagi key...=D

1 comment:

Diera Tekikushika said...

semoga mak awak selamat jalani pembedahan. take care of ur mom okay? =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....