Sunday, February 24, 2013

password laptop

Assalamualaikum wbt...

aku letak password kat laptop aku takut kawan kat opis bukak, aku tengah main fb....kantoi plak....

hari tu kazen kecik aku nak pinjam laptop....

kazen kecik : kakak.....password laptop apa ?
aku : a
kazen kecik : a je ? a kecik ke besar ke ?
aku : ang try la memana pun, kalau tak leh yang kecik, yang besaq la...
kazen kecik : senangnya password kakak...baik tayah letak....


haha...aku letak a satu word je pun ang bukannya tau...janji tak dak orang suka suki p bukak laptop aku godek-godek tanpa aku sedaq....=p

6 comments:

rel='nofollow'>Shahada Fauzi said...

haaaa..ni dah bgtau password ni kang kawan opis baca kantoi..hehehe..:P

rel='nofollow'>Lady Jaja said...

laaaaaa... senangnya pswrd?? hahaha.. lwk2..

rel='nofollow'>nur emilya said...

Haha, ni mesti kes susah nak ingat password ni.
Tu yg letak a je. Sy memang malas nk password2 ni huhu. Takut lupaa.

rel='nofollow'>bunga said...

hahaha..tak terpikir bunga..mmg xde yang duga lau setakat a jer..hhaha,,bijak2..kadang yang senang ni org xduga..hehhe

rel='nofollow'>Sally Yatiey said...

Senangnya password ;D hehe

rel='nofollow'>Remy hazza said...

tak sapa sangka pun......he3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....