Monday, April 22, 2013

BL1M

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt...

saje nak membebel sikit...erk...mahap yer...

dah lama dah isi borang (untuk adik dia)

dah lama dah setel...

siap mesej-mesej lagi dengan person incharge BL1M ni...dok tanya la bila kan...

katanya bulan 4....tapi sampai la ni tak dak dengar apa-apa cerita...

tau la nak mengundi dah..tapi janji tetap janji.....ups....

by the way, sajalah nak tanya, kot ada hangpa atau kamu-kamu yang sama-sama menunggu cam adik dia ni....kot la da dapat panggilan ka apa ka...habaq la na..nak jugak tau apa cer dah....

7 comments:

cik kaki ketawe said...

kawan2 sy ada yang sudah mulakan BL1M ni...dia dibuat berperingkat...memang kena sabar sikit..sebab pesertanya ramai...InsyaAllah janji akan tetap ditepati...

Nurzakiah Hanum said...

oo ada yang masih menunggu ek

Mas Zull said...

assalamualaikum nini...masih ada dlm senarai menunggu lg yer...moga sebelum mengundi sampailah ia...:)

AyueJean AJ said...

AJ pun still duduk dalam senarai mengundi...
Tapi dia buat berperingkat...
Tunggu je la dia panggil..

Rosmiza Ali said...

Cek pun tak berapa nak tau la pasai BL1M nih.. Dengaq kata ada yang dah kena panggil.. Maybe depa pospon lepaih mengundi kot.. Hehe.. ok tak loghat utara cek? =)

seharum kasturi said...

assalamualaikum ... sabar jer la yer ...

Anonymous said...

I register sama2 dgn adik i, but die kat melaka i kat KL.
Mmg my sister dah start kursus, but my part xde pape news pun lagi. Alasannye nak buat secara berperingkat. Xpelah, i tgu lah jugak. Everytime i call MYEG dorg akan cakap KL dah start but i kne tgu my turn, sme akan settle sebelum PRU13. Then i tgu lah lgi...xde jugak.
Everyday i check web BL1M tu, mmg status i sedang diprocess, dah berbulan2 kot.Bnd ni berbayar, bukan free. If i tau lame gle nk kne tgu mcm ni, better i amik direct dgn driving school. I email to them for refund but no reply, then i call dorg mintak tgu lg cket je area Lembah Pantai akan start.
Smp la ari ni....ape pun xde...
Pasni nk kne email n Cc tu kemeterian Pengangkutan kot.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....