Tuesday, April 30, 2013

Osteogenesis Imperfecta

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt...


oh...maaf tajuk tak tau ada kena mengena dengan entry ke dak...tapi kalau nak tahu apekebenda Osteogenesis Imperfecta tu...boleh click tulisan kaler biru tu...=D

bila aku yang sempurna ni agak 'rajin' tulis blog..
aku jadi kagum dengan orang yang 'istimewa' boleh tulis blog dan tulis cerpen...
sangat kagum....

siyes tak tipu, aku jatuh hati dengan blog dia....
aku ni 'rajin' banyak nak baca fakta, so bila baca blog dia banyak ilmu yang aku dapat...
sebab penulisan dia santai....and the best part dia cerita tentang experience dia sendiri...
mahal weh, experience tu...and tambah pengetahuan kita....

aku kagum gila dengan dia...
teringin sangat nak jumpa dia....

aku dapat rasakan...blog dia boleh pergi jauh....
dan, paling best.....kalau dia hasilkan novel....mesti gempak dan best.....sebab aku asyik dok godek-godek blog dia aje....apa la maknanya, kalau bukan sebab aku dah tangkap cintan ngan tulisan dia.....


orang tu.....blog tu......== the best blog i have read....=D

2 comments:

rel='nofollow'>dhiera said...

adakah itu nama blog yg menulis novel?

rel='nofollow'>Cinta Misteri said...

hohoho....promote blog ihazaliza....best nya. so, what say u tntang blog CiM....hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....