Tuesday, April 30, 2013

perasantan betul la....

Assalamualaikum wbt...

Waalaikumussalam wbt...

kisah aku dan perasan...ehem


bos : nini rasa okey dak kalau pakai samsung galaxy ?
aku : ok je....
bos : bukan pe...senang sikit nak buat kerja....yang besar ke kecik sikit eh ?
aku : erm..ntah la, saya ni bab gajet-gajet ni kureng sikit...
bos : nanti senang sikit nak buat marketing kan....
aku : tapi saya ni, tak boleh pakai enset canggih manggih, sat g jatuh ke pecah ke susah plak.....
bos : sape nak bagi kat nini...
aku : ketawa....

ok aku perasan....memang la tak mau bagi kat aku....tapi aku yang akan guna benda alah tu tuk wat keje kan...(cover) hahahaha.......



lepas pmr...result okey sikit...so family aku akan bagi something nak bagi semangat dan galakan untuk terus success...ececehh....

semua mak sedara dah bagi present......yang sorang ni tak bagi paper pon lagi....

kat umah nenek...kami kumpul ramai-ramai....auntie yang belum bagi apa-apa hadiah ni tetiba hulur duit RM 50.....

aku senyum lebar sampai ke telinga sambil ucap...terima kasih.....

autie aku balas "ni bukan nak bagi kat akak....ni auntie nak suh p beli gula.....hadiah akak nanti ye...."

dah...semua pakat gelak kat aku....wajah aku comel je sebab ada blusher semulajadi....hahaha


7 comments:

Cik Mun said...

hahahaha..sian die ye

NoEn said...

hihi...

Dylla Abas said...

2 kali t'kena..hehe :p

Lissa LaLissa said...

hehehhehee., mesti dapat neutral blushers teruss., hehehe

dhiera said...

ok.. bab auntie bg rm50 tu memang boleh buat blushing blushing~

seharum kasturi said...

assalamualaikum ... ish , tak per la , sesekali ... blusher kasi merah sikit yer ... hahahaaa

Cinta Misteri said...

alolololo.....sabo yer nini. abih tu aunty yg belum bg apa2 tu, just aah2 bg 50 henget tu, at last bg apa kt nini?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....