Wednesday, April 24, 2013

tudung bawal kanggaroo

Assalamualaikum wbt ...

Waalaikumussalam wbt....



murah kan.... RM 5 je...


tudung yang tengah femes amos sekarang....tudung bawal kanggaroo......

kosong je, tak dak manik, corak, butang segala bagai...plain je....

senang untuk orang yang 'rajin' atau yang terlampau bz tak sempat nak basuh tudung, men sumbat dalam washing machine aje...senang cerita, mudah, jimat masa...aha...

paling best, tudung ni tak dak la lembut sangat, tak keras jugak....biasa-biasa aje kot...sedang-sedang elok, senang nak pakai....i mean, terletak elok...eh eh tetiba rasa lawa bila pakai tudung ni >< 

harga mampu milik......semurah RM 5 je...so dengan seronok dan bangganya boleh borong banyak-banyak....=D


aku pilih tudung ni je....senang n simple...korang lak amacam...fareeda nyata jelita ke ? atau.....

7 comments:

rel='nofollow'>Nana Liena said...

eh..kenapa murah sangat rm5 ja? ahha.. mana nak dapat? baru tahu tudung kangaroo pulak..ayoo..mana asalnya

rel='nofollow'>deno said...

alahai murahnya!!!!!

rel='nofollow'>Nurzakiah Hanum said...

cantik

rel='nofollow'>CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Cantik Dan murahnya ;-)

rel='nofollow'>Rasp said...

baru tahu pasal tudung kangaroo ni sis...
murah tu RM5...
anak2 dara i memang pakai tudung bawal....
maknya lak pakai shawl....

rel='nofollow'>ina said...

murahnya rm5..mne nk dpt..ina mmg suka sgt dgn tudung bawal ni sejak dulu lg..xpnh tukar fesyen lain..murah pulak tu..

rel='nofollow'>cik kaki ketawe said...

cantik gilosss warna pichhh...I loiikeeeee :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....