Wednesday, April 24, 2013

tudung kanggaroo RM 5 dan sate besar gedabak...

Assalamualaikum wbt....

Walaikumussalam wbt...

entry sebelum ni....Tudung bawal kanggaroo plain RM 5 ONLY...ececeh....macam aku berniaga plak kan...hehe....

tak la aku tak buat pun bisnes tudung.....kalau kat tempat lain aku tak sure...kalau online maybe boleh dapat tapi kena rajin godek-godek kot.....

kalau kat Terengganu, kat Myding atau Giant tu....RM 8...tak jumpa lagi yang RM 5...

yang RM 5 ni aku jumpa kat bandar Dungun.....memang kebanyakan kedai kat Dungun tu jual RM 5 weh tudung ni...sesape yang dok area Dungun tu pi cari cepat-cepat....seronok...tengok banyak-banyak camtu and murah-murah...=D

tu tudung.....ni nak cite pasal makanan plak....

best kan kalo dapat makan sate gedabak gedabak....puas hati weh...senyum lebar sampai ke telinga.....

kalau kat terengganu ni, sate gedabak gedabak besar ni ada kat food court giant.....
p la...kuah dia sedap, pekat okeh.....sate dia rm 0.60 je tapi besar...mahap tak dak gambar  tak snap pape pon, enset buruk   ><

kalau nak tahu besar gedabak mana...boleh p lepak kat food court dia....kat gerai kecil-kecil tu ada sate gedabak ni....=D

selamat menjamu selera ....

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:)

Dylla Abas said...

kat jalan TAR ni tudung kanggaroo tu pun rm5 jgk :)

Rasp said...

ala jauh aaaaa nak ke sana :D
betul kalo makan sate gedabak...
baru lah puas makan kannnnn....

cik kaki ketawe said...

sy suka jugak tudung kangroo ni..tapi tak berapa labuh..jadi rasa tak berapa selesa...
kalau ada labuh memang sy dulu beli...kehkeh

nadia farahida said...

rindunya dungunnn T___T
nadia dulu stadi uitm dungun, heavennn je makanan dia. bestnyaaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....