Tuesday, April 29, 2014

bila dah matang.....ehem (2)

Assalamualikum wbt...

waalaikumussalam wbt...


entry ni sabungan entry sebelum ni..... click sini untuk entry sebelum ni yea...


pagi pagi masuk kerja...
terkejut plak nengok budak tak berapa matang wujud....
sepatutnya dia masuk petang...

aku tahan sabar je...takut nanti ada plak sesi laser menlaser....
muka aku kompom, aku make sure senyum lebar sampai telinga....
happy tu wajib....
takkan pagi pagi nak spoil mood kan...
so kehadiran si dia tu pura pura tak nampak....haha

pastu tetiba si dia tegur...
oh oh...aku slumber..layankan aje...
kita kan cool...ehem...

pastu dia cerita la masalah sebelum ni dah setel..
dan pembuat salah yang dia dok sound sound tu bukan aku...
dia dah tau sapa buat salah tu...
aku tak tanya lanjut pun, malas nak ambil tahu...
biarlah.....biarlah...biarlah berlalu...
n dia macam malu muka je dengan aku...
hambek kau, lain kali nak sound orang biarlah beragak..
n better discuss elok-elok...
baru lah benda boleh setel ...
nasib baik aku cool...(padahalllllllll.....)


so....kawan-kawan yang dikasihi sekalian...ececeh...(hati sedang gumbira)
biarlah apa orang nak kata kat kita, yang penting kita kena maintain cool....hehe...
kalau tak leh tahan dengan perli perli yang ntah paper tu, baik kita blah....
and paling penting, bukan dia bayar gaji kita....bos kita bayar...
so tok sah layan sangat budak yang tak berapa matang....

jom jadi professional....=D

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

jom2

❤Kamsiah❤ said...

betul betul betul hehe...jgn layan mereka yg mcm tu...

singgah & follow sini

Huny eda said...

abaikn jer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....