Monday, April 28, 2014

bila dah matang......ehem

Assalamualaikum wbt...

waalaikumussalam wbt....




tetiba teringat kisah dulu kala....
zaman muda muda kiut miut mulut lazerrrrrr.....

dulu kalo sakit ati ngan sumone.....
mulut lancang berkata-kata...
perli memerli tu wajibbbbbb....
cakap kuat kuat supaya orang tu dengar kita ni tak puas hati ngan awak....
ya awak...memang tak puas hati dengan awak....
so sila dengar dan take note......


tulis kat facebook pon yer....
konon-konon sembang ngan member padahal dok perli si kawan...
oh sangat sangat sangat tak matured....
budak budak sangatttttt.....
sampai kena remove friend....
hahahaha...

la ni, bila dok teringat rasa nak gelak...
betapa tak matang perangai tym tu.....


la ni......bila dah besar panjang ni...
dah ada azam baru nak jadi wanita paling sabar dalam dunia....
dah tak main la benda-benda tak matured ni...
tak puas hati, mai sini kita sembang depan-depan...
kita bincang lek lok....
kita setel face to face okeyyyyyyyy.....


tapi tapi tapi....
rasa nak gelak pulak....
tetiba dua tiga hari ni ada plak budak kecik tak matured dok sound sound 
dok perli perli...
panas telinga....
rasa nak balassss je.....
tapi dok pk kalau balas, karang ang menangis air mata darah....
mulut aku ni boleh tahan gak la kalau laser menlaser ni....

tapi tapi tapi...
bila dok pk balik...
aish tak sesuai la....
aku yang dah matang ni nak sound sound orang...
nak balas perli perli ni...
biaq p la kat ang....
ang perli la sampai puas...
aku malas nak amek port....
hehehe...
sebab aku sangat cool...


ok ni entry luahan...
tak tau lah kalau luah kat sini kira cool ke dak...
sebab kira cam cakap belakang gak kan...
tapi aku tak sebut n tak habaq pon sape makhluk Tuhan yang baik itu...
dan aku tau dia pun tak baca pun blog ni...

cumanya nak share ngan ampa...

kalau orang dok perli perli kata kita macam-macam...
tok sah la dok layan..
sebab kalau kita layan, kita pun sama cam depa...
kita kan cooolllllllll....*ayat sejukkan diri kita....

well...hanya kita yang mampu sejukkan diri kita, bukan aircond atau orang lain..hehehe
cool bebehhhhhh 

2 comments:

Dkna Abza said...

selamat pagi :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Kembali kepada fitrah itu lebih baikan nini ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....