Wednesday, July 2, 2014

dnars skincare

Assalamualaikum wbt...
Waalaikumussalam wbt....


selamat berpuasa....!!!! =D


sebelum ni dok meriah bercerita pasal babies blinks...conclusion ?????
ada yang okey dan ada yang tak....well... it is all ur choice.....

nak cari skincare ni sama macam cari calon laki...ehem...
dah kawan lama-lama....berkenan....declare....
tapi tak kawen jugak, tak jadi sebab tak sesuai katanya....
dan terus berusaha mencari dan terus mencari....

sama macam skincare...
duit dah habis ribu riban....
bukan yang murah ajer, yang mahal pon dah cuba...
frust tu tok sah cakap...memang hampir putus asa...tapi bila tengok cermin...
aiseyhmennnnnn kena usaha lagi nih.....


nok share skincare dnars....
meletup ???? yer memang kalo kat kedai kami nih, 
skincare ni paling meletup tup tup tup.....
order sebulan puluh puluh ribu...
memang kalau barang dia sampai, rasa cam nak nangis je...
penat weh nak kira produk dia nih....

senang kata, kalau produk ni tak okey....sales kami takkan naik mencanak-canak....
hehe

pada suatu hari...
ada sorang akak ni mai kedai dok ngadu pasal kulit jeragat dia 
dah cemuihhhhh dah dok try macam-macam...
tapi tak menjadi....
finally aku suggest pakai skincare dnars ni....

walaweiiiii......
seminggu selepas itu aku terserempak ngan akak ni kat giant...
dok tengok aku senyum senyum 
aku rasa cam tak berapa nak kenal...
lastly dia tegur aku and bagitahu la...muka dia dah okey...
aku yang tengok ni pon terkejut....
yerp memang ada perubahan 
jeragat dah kurang
dan muka pun memang jadi licin mayo orang ganu kata..
memang comel....

.....

kawan aku pon ada guna dnars ni...
and memang santek ah kulit muka dia...
mulus gebu gitu 

paling penting dnars ni ada kkm...so confident la kalau nak guna...ye dak...

gambar memang aku tak mau tempek pon...sebab dah banyak testimoni kalau gugel korang jumpa gambar yang memang cun melecun...
memula aku sendiri pon tak caya ngan gambar gambar tu semua....
tapi lepas tengok kawan kawan and customer...so aku percaya 100 percent ngan produk dnars ni....

ni kisah aku dan kawan kawan aku dan customer aku...
korang lak...yang pernah try dnars boleh share kesan dnars pada korang 
aku tak kisah kalau korang cakap dnars tak okey dengan korang...sebab takkan feedback yang positif aje nak kena terima kan...kalau feedback negative y not....

nak tahu juga apa jadi kalau yang negative tu...mungkin tak ngam dengan diri korang kan....


okeylah stop here...
thanks pada yang sudi share cerita bersama dnars yerp.... (erk dah ada komen ke...hehe =p)



2 comments:

Izza Sakura said...

hai sy pun pakai dnars jg,memg bgus,p sy pakai dlm dua minggu,kbrpa npk kesan dia

uncle gedek said...

kamu menulis memang tak pakai huruf besar eh?

cool...!

(uncle tulis komen pon cuba tiru kamu, hehe)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....