Tuesday, October 28, 2014

diet dengan produk...

assalamualaikum wbt...

waalaikumussalam wbt....

aku pernah beli produk pelangsingan sampai rm300 plus plus...sebabnya...aku dah frust...bila diet...maitain je....hahahaha
bila pijak penimbang tu...jarum dia tak bergerak....

frustttt sangat..hihi
lepas tu p la jumpa sorang coach and beli la produk dia tu....tutup mata bayaq duit.....sebab mahal wehhhhh

seminggu.....berat turun 600gram je.....so bila jumpa coach dia tu kena tadah telinga.....
so second week sebab tak mau dengaq leteran and hqte gile bebel bebel ni...aku pun diet la betul2....

everyday makan sayur jer.....and turun la 2 kg kalau tak silap...

week seterusnya....pon jaga makan tuurn la jugak.....1 kg kot....

overall dalam 4kg kot.....

tapi apa yang aku nak story adalah....
ang ameklah produk apa pon...
stilllll kena jaga makan okey......

week pertama aku turun 600 gram only sebab diet dgn produk tapi tak jaga pun makan...makan suka hati......well...masa tu tak de ilmu diet dengan betul lagi.....

okeylah..nanti sambung lagi cerita diet eh....
cerita diet tanpa produk dan still berjaya turunkan berat...
yang penting buat sesuatu dengan ilmu baru menjadi.....

tumpang majlis bff..hihi

5 comments:

rel='nofollow'>nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi.. btoi..pemakanan tu yg pntg..

rel='nofollow'>Yana Yani said...

part ni setuju
camne pun pemakanan juga yang perlu dikawal =)

rel='nofollow'>Suria Lekatlekitgurl said...

kan? tipu sangat la kalau produk kurus yang tak perlu diet ni

rel='nofollow'>Ainim Suju said...

saya tak minat nak amalkan diet dgn produk...tak suka

rel='nofollow'>Kesuma Angsana said...

nk diet ni mmg kena ada smgat & ketahanan yg besar tu !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....