Friday, October 17, 2014

dollah superstar......oh sabarnya kamuuuu....

assalamualaikum wbt
waalaikumussalam wbt


sempat release tension dengan dollah superstar....hihi
sebenarnya nak tengok bang bang....sebab ada hrithik roshan..tapi dia cakap....kan awak dah ada hrithik roshan.....
aiseyh.....

hidung je la hrithik roshan......


sebelum kami wayang kami p makan2 dulu...
lepas tu masa nak tengok wayang tetiba dia tanya....tiket ada tak....

wah soalan cepu cemas......
apa lagi....blink blink...idea datang.....
aik....kan saya dah bagi kat awak tadi.....?
dia : mana de.....tak de....
aku : ada.......(tapi dah nak tergelak....)
dia : pandailah awak....
aku : (sebab nak menahan dari terkantoi...terus gelak...) awak tipu eh......ada dengan awak tadi kannnn....

dan aku terus menerus provoke dia sampai la kami kat cinema tu balik....muka dia siyes gile....aku plak tak larat nak gelak....bila dah gelak aku akan tuduh dia balik...hehe....

aku cakap...eleh awak tipu kan kan kan
dia plak terus terusan menafikan...tak tak tak....

so how?

takpelah kita tanya kaunter tu...kalau tiket hilang nak buat camana.......

bila sampai depan kaunter.....

kami saling bertolakan....ala cam budak2 nak jumpa cikgu.....kaulah kaulah...kaulah tanya....ha cam tu.....

dia : erk...tiket dia hilang tadi...camana eh ?
staf : erm....ingat tak kerusi nombor berapa ?
aku : erk....erm....kalau hilang biasa buat camana eh....
staf lain : sebenarnya kami nak tengok tiket tu jugakkkk
aku : ermm....tak pe lah..jomlah kita masuk...

terus pergi ke lorong nak masui cinema....selamba je hulur tiket sambil tersenyum2....

hihihi.....dia bengang je.....tapi still gelak2 dengan aku...

habis cerita aku tanya dia .....awak marah tak ? well pompuan kan....lepas dah buat orang marah boleh tanya plak orang tu marah dak....

dia  : gerrrrrrreeeeemmmmmmmmmmm
aku gelak je....nasib baiklah dia ni penyabar.....kalau aku...aku tak taulah camana jadinya....hahahaha

bila story kat kawan aku...dia cakap...kalau aku...aku cakap ang p la tengok wayang sorang2....ceittttt memang terkebil2 aku dengar komen kawan aku ni.....sadis sungguh..,


well.....
dollah superstar dilakonkan oleh awie.....dia ni gangster tapi nak jadi pelakon.....one day dia p merompak...masa tu ada shah dazzle pelakon yg tengah up......shah dazzle kagum ngan aksi dollah and tolong dollah yang hampir kena tangkap polis.....passtu minta tolong dolah jadi sifu dia...passtu dollah pun jadilah sifu dia siap jadi pelakon lagi....at first pelakon tambahan...tapi sebab dia punya aksi tu real ganster dia plak yang lebih menonjol dari shah dazzle tu....pastu.....pastu.....korang tengok la senirik...,,

overalll....okeylahhhhh.....untuk bergelak senda dan relax2...sebab jalan cerita tak berat pon....

cumanya yang kompius...awat actors daam citer ni over acting....aseyh....nyampah...hihi

okeylah...stop here....
komen u alls bout diz movie camana plak ?????

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi

mush said...

Assalamualaikum wbt
Waalaikumussalam wbt

Hehehehe....adik manisssss.... akak just nak bgtau adik terpilih utk terima giveaway di blog akak... adik sila ke entri ini ye

http://mushpunyer.blogspot.com/2014/10/korang-tak-sudi-nak-terima-hadiah-ke.html

& emailkan alamat utk akak poskan hadiah ke mushonline82@yahoo.com

... atau susah2 sgt whatsapp je akak alamat adik di 011-33020582...

Sorry kalau sebelum ni adik ada email & akak terlepas pandang...mohon email semula...

Tq adik manihhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....